pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir İhh Yetimler İçin Etkinlik Düzenledi

04.03.2018 - 14:53, Güncelleme: 04.03.2018 - 14:53
 

Eskişehir İhh Yetimler İçin Etkinlik Düzenledi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği Yetim Birimi etkinlik düzenledi. Eskişehir İHH İnsani Yardım Derneği,...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği Yetim Birimi etkinlik düzenledi. Eskişehir İHH İnsani Yardım Derneği, Eskişehir Öğretmenevinde düzenlediği etkinlikle 95 yetimle bir araya geldi. Derneği Yetim Birimi Başkanı Halil İbrahim Kahraman, etkinlikte yaptığı konuşmada, 5 yıldır yetimlerle bir araya geldikleri etkinliği sürdürdüklerini söyledi.Yıl boyunca düzenleyecekleri çeşitli etkinlikler düzenlemeyi sürdüreceklerini ifade eden Kahraman, "Yetimlerin her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Ailelerine de destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz." dedi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği Yetim Birimi etkinlik düzenledi. Eskişehir İHH İnsani Yardım Derneği,...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği Yetim Birimi etkinlik düzenledi.

Eskişehir İHH İnsani Yardım Derneği, Eskişehir Öğretmenevinde düzenlediği etkinlikle 95 yetimle bir araya geldi.

Derneği Yetim Birimi Başkanı Halil İbrahim Kahraman, etkinlikte yaptığı konuşmada, 5 yıldır yetimlerle bir araya geldikleri etkinliği sürdürdüklerini söyledi.

Yıl boyunca düzenleyecekleri çeşitli etkinlikler düzenlemeyi sürdüreceklerini ifade eden Kahraman, "Yetimlerin her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Ailelerine de destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.