pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivasspor Kulüp Çalışanlarına Yangın Söndürme Eğitimi

23.02.2018 - 11:23, Güncelleme: 23.02.2018 - 11:23
 

Sivasspor Kulüp Çalışanlarına Yangın Söndürme Eğitimi

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından Demir Grup Sivasspor stadyumu ve kulüp tesislerinde çalışan personele yangın söndürme eğitimi...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından Demir Grup Sivasspor stadyumu ve kulüp tesislerinde çalışan personele yangın söndürme eğitimi verildi.Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, lisans başvurusu yapan kulüplerin stadyumla ilgili başvuru formlarının doldurulması için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından risklere göre, emniyet, güvenlik, yangın, deprem ve terörle ilgili eğitimlerin yanı sıra tatbikatların yapılması istenmektedir.Bu kapsamda kulüp çalışanlarına yangın söndürme hakkında bilgi verilerek tatbikatlar yaptırıldı.Sivasspor Vali Lütfullah Bilgin Tesisleri'nde yapılan eğitimde personele, yangın önleme tedbirleri, yangın sınıfları, yangınları söndürme teknikleri, yangın öncesi ve yangın anında müdahale tarzları ile yangın söndürme cihazların kullanımının yanı sıra yangın tatbiki eğitimi verildi.Eğitimde, Kulüp Genel Müdürü Cafer Kaplan ve Stadyum Müdürü Fatih Şimşek de yer aldı.
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından Demir Grup Sivasspor stadyumu ve kulüp tesislerinde çalışan personele yangın söndürme eğitimi...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından Demir Grup Sivasspor stadyumu ve kulüp tesislerinde çalışan personele yangın söndürme eğitimi verildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, lisans başvurusu yapan kulüplerin stadyumla ilgili başvuru formlarının doldurulması için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından risklere göre, emniyet, güvenlik, yangın, deprem ve terörle ilgili eğitimlerin yanı sıra tatbikatların yapılması istenmektedir.

Bu kapsamda kulüp çalışanlarına yangın söndürme hakkında bilgi verilerek tatbikatlar yaptırıldı.

Sivasspor Vali Lütfullah Bilgin Tesisleri'nde yapılan eğitimde personele, yangın önleme tedbirleri, yangın sınıfları, yangınları söndürme teknikleri, yangın öncesi ve yangın anında müdahale tarzları ile yangın söndürme cihazların kullanımının yanı sıra yangın tatbiki eğitimi verildi.

Eğitimde, Kulüp Genel Müdürü Cafer Kaplan ve Stadyum Müdürü Fatih Şimşek de yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.