pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Chp'den Çocuk İstismarı Tepkisi

23.02.2018 - 11:23, Güncelleme: 23.02.2018 - 11:23
 

Chp'den Çocuk İstismarı Tepkisi

SİVAS (AA) - CHP Sivas Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Aslan, çocuk istismarının insanlık suçu olduğunu söyledi.Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan...

SİVAS (AA) - CHP Sivas Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Aslan, çocuk istismarının insanlık suçu olduğunu söyledi.Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan partililer adına basın açıklamasını yapan Aslan, istismara zemin yaratan, sebep olan kurumların ortadan kaldırılması gerektiğini belirtti.İnsanlığın partisi, dili, dini ve ırkı olmadığını vurgulayan Aslan, "İstismar insanlık suçudur ve çocuklarımız geleceğimizken, onları korumak hepimizin göreviyken susmak, buna sessiz kalmak suça ortak olmaktır." dedi. Kirli zihniyetlerin çocukları incitmesine izin vermeyeceklerini dile getiren Aslan, şunları kaydetti:"Çocuklarımız için endişe duyuyoruz, çocuklarımıza koruyucu bir ortam sağlayabilmek için derhal taleplerimizin dikkate alınmasını istiyoruz ve bu taleplerin yasal takipçisi olacağımızı ifade etmek istiyoruz. Çocuk istismarıyla ilgili kanunlar, mahkemelerin iyi hal indirimi ya da ceza indirimine imkan vermeyecek şekilde yeniden düzenlenmeli. Çocuklarımıza yurt hizmetinin vakıflardan alınarak devlet eliyle ve denetimli, kontrollü bir şekilde verilmesini talep ediyoruz. Tüm yurtlar ve özel eğitim kurumlarının düzenli olarak çok sıkı denetim ve kontrollere tabi tutulmasını talep ediyoruz. Hükümeti acil olarak bu tedbirleri almaya çağırıyoruz."
SİVAS (AA) - CHP Sivas Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Aslan, çocuk istismarının insanlık suçu olduğunu söyledi.Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan...

SİVAS (AA) - CHP Sivas Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Aslan, çocuk istismarının insanlık suçu olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan partililer adına basın açıklamasını yapan Aslan, istismara zemin yaratan, sebep olan kurumların ortadan kaldırılması gerektiğini belirtti.

İnsanlığın partisi, dili, dini ve ırkı olmadığını vurgulayan Aslan, "İstismar insanlık suçudur ve çocuklarımız geleceğimizken, onları korumak hepimizin göreviyken susmak, buna sessiz kalmak suça ortak olmaktır." dedi.

Kirli zihniyetlerin çocukları incitmesine izin vermeyeceklerini dile getiren Aslan, şunları kaydetti:

"Çocuklarımız için endişe duyuyoruz, çocuklarımıza koruyucu bir ortam sağlayabilmek için derhal taleplerimizin dikkate alınmasını istiyoruz ve bu taleplerin yasal takipçisi olacağımızı ifade etmek istiyoruz. Çocuk istismarıyla ilgili kanunlar, mahkemelerin iyi hal indirimi ya da ceza indirimine imkan vermeyecek şekilde yeniden düzenlenmeli. Çocuklarımıza yurt hizmetinin vakıflardan alınarak devlet eliyle ve denetimli, kontrollü bir şekilde verilmesini talep ediyoruz. Tüm yurtlar ve özel eğitim kurumlarının düzenli olarak çok sıkı denetim ve kontrollere tabi tutulmasını talep ediyoruz. Hükümeti acil olarak bu tedbirleri almaya çağırıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.