pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nallıhan Belediye Başkanı Öntaş:

22.02.2018 - 12:33, Güncelleme: 22.02.2018 - 12:33
 

Nallıhan Belediye Başkanı Öntaş:

"Önümüzdeki günlerde yapımı bitecek hayvan pazarımız ilçenin kalkınmasına katkı sunacak"

ANKARA (AA) – Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, yapımı bitmek üzere olan canlı hayvan pazarının ilçeye ekonomik katkı sunacağını belirtti.Öntaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 bin metrekare kapalı alanı bulunan ve 3 milyon liraya mal olan pazarda hayvan satışlarının daha sıhhi, daha düzenli, şehir yaşamına karışmadan yapılacağını kaydetti.Pazarın, büyüklüğü ve kapasitesiyle Nallıhan’a büyük katkı sağlayacağını kaydeden Öntaş, şunları söyledi: "Canlı Hayvan Pazarı, içerisinde 200 büyükbaş hayvan, 740 küçükbaş kapasiteli hayvan barındırma yerleri, küçükbaş ve büyükbaş teşhir padokları bulunan sosyal tesis ve idari binanın yanı sıra, kantar odası, karantina odası, 2 adet saman deposu, nizamiye binası ve geniş otopark alanlarını da barındırıyor. Canlı hayvan pazarımız ilçemizin kalkınmasına büyük katkı sağlayacaktır. Hayvan Pazarımız şimdiden bölgemize, Nallıhanımıza ve halkımıza hayırlı olsun."
"Önümüzdeki günlerde yapımı bitecek hayvan pazarımız ilçenin kalkınmasına katkı sunacak"

ANKARA (AA) – Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, yapımı bitmek üzere olan canlı hayvan pazarının ilçeye ekonomik katkı sunacağını belirtti.

Öntaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 bin metrekare kapalı alanı bulunan ve 3 milyon liraya mal olan pazarda hayvan satışlarının daha sıhhi, daha düzenli, şehir yaşamına karışmadan yapılacağını kaydetti.

Pazarın, büyüklüğü ve kapasitesiyle Nallıhan’a büyük katkı sağlayacağını kaydeden Öntaş, şunları söyledi:

"Canlı Hayvan Pazarı, içerisinde 200 büyükbaş hayvan, 740 küçükbaş kapasiteli hayvan barındırma yerleri, küçükbaş ve büyükbaş teşhir padokları bulunan sosyal tesis ve idari binanın yanı sıra, kantar odası, karantina odası, 2 adet saman deposu, nizamiye binası ve geniş otopark alanlarını da barındırıyor. Canlı hayvan pazarımız ilçemizin kalkınmasına büyük katkı sağlayacaktır. Hayvan Pazarımız şimdiden bölgemize, Nallıhanımıza ve halkımıza hayırlı olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.