pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Akıncılar'da Öğrenciler Anneleriyle Kitap Okuyacak

22.02.2018 - 12:33, Güncelleme: 22.02.2018 - 12:33
 

Akıncılar'da Öğrenciler Anneleriyle Kitap Okuyacak

SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesinde, "Annem varsa ben de varım" sloganıyla kitap okuma kampanyası başlatıldı.Kaymakam Akın Karagöz, Sivas Valiliği ve İl...

SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesinde, "Annem varsa ben de varım" sloganıyla kitap okuma kampanyası başlatıldı.Kaymakam Akın Karagöz, Sivas Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Kadı Burhanettin Okul Meclisi Projesi olarak hayata geçirilen "Annem varsa ben de varım" kampanyasının tanıtımı amacıyla okulları ziyaret etti. Öğrencilere kampanyayı anlatan Karagöz, 3-4, 6-7, 9 ve 10. sınıfları kapsayan kampanyada, ilkokul öğrencilerinin her gün evde anneleriyle 15, ortaokul öğrencilerinin 20, lise düzeyindeki öğrencilerin de 30 dakika kitap okumalarını istediklerini söyledi. Karagöz'e ziyaretlerinde Milli Eğitim Müdürü Şevki Yüksel ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Özdemir eşlik etti.
SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesinde, "Annem varsa ben de varım" sloganıyla kitap okuma kampanyası başlatıldı.Kaymakam Akın Karagöz, Sivas Valiliği ve İl...

SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesinde, "Annem varsa ben de varım" sloganıyla kitap okuma kampanyası başlatıldı.

Kaymakam Akın Karagöz, Sivas Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Kadı Burhanettin Okul Meclisi Projesi olarak hayata geçirilen "Annem varsa ben de varım" kampanyasının tanıtımı amacıyla okulları ziyaret etti.

Öğrencilere kampanyayı anlatan Karagöz, 3-4, 6-7, 9 ve 10. sınıfları kapsayan kampanyada, ilkokul öğrencilerinin her gün evde anneleriyle 15, ortaokul öğrencilerinin 20, lise düzeyindeki öğrencilerin de 30 dakika kitap okumalarını istediklerini söyledi.

Karagöz'e ziyaretlerinde Milli Eğitim Müdürü Şevki Yüksel ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Özdemir eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.