pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Suşehri'nde "Kırsal Kalkınma Destekleme" Toplantısı

25.01.2018 - 13:13, Güncelleme: 25.01.2018 - 13:13
 

Suşehri'nde "Kırsal Kalkınma Destekleme" Toplantısı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Kırsal Kalkınma Destekleme Projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.İlçe Halk Eğitim Merkezi Konferans...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Kırsal Kalkınma Destekleme Projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.İlçe Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya katılan kırsal kalkınma destekleme uzmanları Koray Kuş, Abdulkadir Yumuk ve Pınar Çifci, katılımcılara 2018 yılı destekleme projeleri hakkında bilgi verdi.Başvuru kabul uzmanı Koray Kuş, yapılacak olan destekleme projelerinin, 1 Mart ve 5 Nisan 2018 tarihleri arasında başvurmaları gerektiğini söyledi. Sivas'ta süt inekçiliği, besicilik, yumurta tavukçuluğu ve broyler işletmeciliği ile ilgili projelere, yüzde 40 ile yüzde 70 oranında hibeler verildiğini belirten Kuş, "Ayrıca proje hazırlanmasında yine kurumumuzun hibe desteği vardır. Bu projelerden faydalanmak isteyen vatandaşlarımız projelerini hazırlayarak, başvuru yapmalarını arzu ediyoruz." dedi Toplantıya, Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, Belediye Başkan Vekili Nazif Karkın, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Uğurlu, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve çiftçiler katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Kırsal Kalkınma Destekleme Projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.İlçe Halk Eğitim Merkezi Konferans...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Kırsal Kalkınma Destekleme Projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İlçe Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya katılan kırsal kalkınma destekleme uzmanları Koray Kuş, Abdulkadir Yumuk ve Pınar Çifci, katılımcılara 2018 yılı destekleme projeleri hakkında bilgi verdi.

Başvuru kabul uzmanı Koray Kuş, yapılacak olan destekleme projelerinin, 1 Mart ve 5 Nisan 2018 tarihleri arasında başvurmaları gerektiğini söyledi.

Sivas'ta süt inekçiliği, besicilik, yumurta tavukçuluğu ve broyler işletmeciliği ile ilgili projelere, yüzde 40 ile yüzde 70 oranında hibeler verildiğini belirten Kuş, "Ayrıca proje hazırlanmasında yine kurumumuzun hibe desteği vardır. Bu projelerden faydalanmak isteyen vatandaşlarımız projelerini hazırlayarak, başvuru yapmalarını arzu ediyoruz." dedi

Toplantıya, Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, Belediye Başkan Vekili Nazif Karkın, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Uğurlu, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve çiftçiler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.