pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sahibinden.com 2017 Yılı Emlak Endeksi Verileri Açıklandı

25.01.2018 - 13:08, Güncelleme: 25.01.2018 - 13:08
 

Sahibinden.com 2017 Yılı Emlak Endeksi Verileri Açıklandı

sahibinden.com'un 2017 yılı sahibindex verilerine göre, satılık konutlarda en çok yeni inşa edilmiş binalar ve 4 katlı apartmanlar ilgi gördü

İSTANBUL (AA) - sahibinden.com'un 2017 yılı sahibindex verilerine göre, Türk halkı satılık konutlarda en çok yeni inşa edilmiş binalara ve 4 katlı apartmanlara ilgi duydu. sahibinden.com tarafından yapılan açıklamada şirketin 2017 yılı Emlak Endeksi verileri açıklandı.sahibindex verilerine göre, en çok ikinci katta yer alan daireler ve doğal gaz kombili, 3+1 odalı konut tipi tercih edildi. Türkiye genelinde satılık konutlarda en çok; İstanbul'da Beylikdüzü, Bursa'da Nilüfer, Ankara'da ise Etimesgut, Keçiören ve Çankaya'da yer alan konutlara bakıldı.
sahibinden.com'un 2017 yılı sahibindex verilerine göre, satılık konutlarda en çok yeni inşa edilmiş binalar ve 4 katlı apartmanlar ilgi gördü

İSTANBUL (AA) - sahibinden.com'un 2017 yılı sahibindex verilerine göre, Türk halkı satılık konutlarda en çok yeni inşa edilmiş binalara ve 4 katlı apartmanlara ilgi duydu.

sahibinden.com tarafından yapılan açıklamada şirketin 2017 yılı Emlak Endeksi verileri açıklandı.

sahibindex verilerine göre, en çok ikinci katta yer alan daireler ve doğal gaz kombili, 3+1 odalı konut tipi tercih edildi. Türkiye genelinde satılık konutlarda en çok; İstanbul'da Beylikdüzü, Bursa'da Nilüfer, Ankara'da ise Etimesgut, Keçiören ve Çankaya'da yer alan konutlara bakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.