pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Çubuk Kadın Kolları 5. Olağan Genel Kurulu

24.01.2018 - 17:03, Güncelleme: 24.01.2018 - 17:03
 

Ak Parti Çubuk Kadın Kolları 5. Olağan Genel Kurulu

Tuğba Aydos, AK Parti Çubuk İlçe Kadın Kolları Başkanlığına seçildi

ANKARA (AA) - AK Parti Çubuk Kadın Kolları 5. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Divan başkanlığının oluşturulmasının ardından Burçu Çakır tarafından faaliyet raporu okundu. Tek aday olarak seçime giden Tuğba Aydos, 400 delegenin oyunu alarak İlçe Kadın Kolları Başkanı oldu. Konuşmasına Suriye’nin Afrin bölgesine yapılan operasyon için dua ederek başlayan Aydos, kadın kolları olarak kendilerine verilen görevi en iyi şekilde layıkıyla yapacaklarını söyledi. AK Parti Kadın kollarının çalışmasıyla Ankara’da ikinci veya üçüncü sırada yer aldığını hatırlatan AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş, "Çubuk ilçesi AK Parti kurulduğu günden bu güne her zaman çok büyük oranda destek vermiştir. Bu desteğin ardından kadın kollarımızın büyük desteği olmuştur. Çalışmalarından dolayı önceki dönem kadın kolları başkanı olan Nuran Koç ve yönetimine de teşekkür ederim." diye konuştu.Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan da, "Zeytin Dalı Harekatı"na değinerek, "Cenabı Allah Mehmetçiğimize güç kuvvet versin ve ordumuzu muzaffer etsin." şeklinde dua etti. AK Parti teşkilatında bugün 10’uncu yılı olduğunu hatırlatan Acehan, "Ben siyasette 10. yılımı kutluyorum. 2008 yılında bugün AK Parti Çubuk İlçe Başkanı olarak Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından atanmıştım. O günden bugüne kadınımızla, erkeğimizle büyük mücadeleler vererek sandık başlarında nöbet tuttuk." ifadelerini kullandı.AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kadın kollarının çalışmasına çok büyük önem verdiğini söyledi.Teşkilat olarak seçimlere çok güçlü hazırlandıklarını dile getiren Çam, "Kol kola omuz omuza vererek 15 yıllık iktidarımızın devamını sağlamak zorundayız. Cumhurbaşkanımızın çizmiş olduğu yolda halkımızdan kopuk yaşamadan kapı kapı dolaşan bir kadın kollarıyız. Bu nedenle de 2019 yılında seçimleri çok rahat alacak bir teşkilatımız var." şeklinde konuştu.
Tuğba Aydos, AK Parti Çubuk İlçe Kadın Kolları Başkanlığına seçildi

ANKARA (AA) - AK Parti Çubuk Kadın Kolları 5. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Divan başkanlığının oluşturulmasının ardından Burçu Çakır tarafından faaliyet raporu okundu.

Tek aday olarak seçime giden Tuğba Aydos, 400 delegenin oyunu alarak İlçe Kadın Kolları Başkanı oldu.

Konuşmasına Suriye’nin Afrin bölgesine yapılan operasyon için dua ederek başlayan Aydos, kadın kolları olarak kendilerine verilen görevi en iyi şekilde layıkıyla yapacaklarını söyledi.

AK Parti Kadın kollarının çalışmasıyla Ankara’da ikinci veya üçüncü sırada yer aldığını hatırlatan AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş, "Çubuk ilçesi AK Parti kurulduğu günden bu güne her zaman çok büyük oranda destek vermiştir. Bu desteğin ardından kadın kollarımızın büyük desteği olmuştur. Çalışmalarından dolayı önceki dönem kadın kolları başkanı olan Nuran Koç ve yönetimine de teşekkür ederim." diye konuştu.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan da, "Zeytin Dalı Harekatı"na değinerek, "Cenabı Allah Mehmetçiğimize güç kuvvet versin ve ordumuzu muzaffer etsin." şeklinde dua etti.

AK Parti teşkilatında bugün 10’uncu yılı olduğunu hatırlatan Acehan, "Ben siyasette 10. yılımı kutluyorum. 2008 yılında bugün AK Parti Çubuk İlçe Başkanı olarak Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından atanmıştım. O günden bugüne kadınımızla, erkeğimizle büyük mücadeleler vererek sandık başlarında nöbet tuttuk." ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kadın kollarının çalışmasına çok büyük önem verdiğini söyledi.

Teşkilat olarak seçimlere çok güçlü hazırlandıklarını dile getiren Çam, "Kol kola omuz omuza vererek 15 yıllık iktidarımızın devamını sağlamak zorundayız. Cumhurbaşkanımızın çizmiş olduğu yolda halkımızdan kopuk yaşamadan kapı kapı dolaşan bir kadın kollarıyız. Bu nedenle de 2019 yılında seçimleri çok rahat alacak bir teşkilatımız var." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.