pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaymakam Ekinci'den Muhtarlara Ziyaret

24.01.2018 - 17:03, Güncelleme: 24.01.2018 - 17:03
 

Kaymakam Ekinci'den Muhtarlara Ziyaret

ANKARA (AA) - Beypazarı Kaymakamı Kadir Ekinci, Muhtarlar Derneğine ziyarette bulundu. Kaymakam Ekinci'yi Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sopçalan Mahallesi...

ANKARA (AA) - Beypazarı Kaymakamı Kadir Ekinci, Muhtarlar Derneğine ziyarette bulundu. Kaymakam Ekinci'yi Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sopçalan Mahallesi Muhtarı Nuri Arcaklıoğlu karşıladı.Ekinci, Arcaklıoğlu’ndan mahalleler ve mahalle muhtarları hakkında bilgi aldı.Muhtarların istek ve önerilerini alan Ekinci, ilgili kurum ve kuruluşlar ile işbirliği ve koordinasyon sağlanmak suretiyle ilçedeki kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulması konusunda gayret sarf edeceklerini belirtti.Ekinci'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Arcaklıoğlu ise, "Kaymakamız Ekinci beye teşekkürlerimi sunuyorum. Burada bizleri ziyaret ederek, hasbıhal ettik ve birçok konuda da bilgi verdik." dedi.
ANKARA (AA) - Beypazarı Kaymakamı Kadir Ekinci, Muhtarlar Derneğine ziyarette bulundu. Kaymakam Ekinci'yi Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sopçalan Mahallesi...

ANKARA (AA) - Beypazarı Kaymakamı Kadir Ekinci, Muhtarlar Derneğine ziyarette bulundu.

Kaymakam Ekinci'yi Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sopçalan Mahallesi Muhtarı Nuri Arcaklıoğlu karşıladı.

Ekinci, Arcaklıoğlu’ndan mahalleler ve mahalle muhtarları hakkında bilgi aldı.

Muhtarların istek ve önerilerini alan Ekinci, ilgili kurum ve kuruluşlar ile işbirliği ve koordinasyon sağlanmak suretiyle ilçedeki kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulması konusunda gayret sarf edeceklerini belirtti.

Ekinci'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Arcaklıoğlu ise, "Kaymakamız Ekinci beye teşekkürlerimi sunuyorum. Burada bizleri ziyaret ederek, hasbıhal ettik ve birçok konuda da bilgi verdik." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.