pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Aktaş'tan Yılbaşı Ziyareti

31.12.2017 - 19:58, Güncelleme: 31.12.2017 - 19:58
 

Vali Aktaş'tan Yılbaşı Ziyareti

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, yılbaşı akşamı görevleri başındaki güvenlik güçlerini ziyaret etti. Aktaş, yılbaşı dolayısıyla...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, yılbaşı akşamı görevleri başındaki güvenlik güçlerini ziyaret etti. Aktaş, yılbaşı dolayısıyla Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesindeki Jandarma Karakolu ile Sarıyazı uygulama noktası ve Göreme Jandarma Karakolunu ziyaret ederek, görevi başındaki personelin yeni yılını kutladı. Aktaş'a Jandarma İl Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit ile İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay da eşlik etti.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, yılbaşı akşamı görevleri başındaki güvenlik güçlerini ziyaret etti. Aktaş, yılbaşı dolayısıyla...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, yılbaşı akşamı görevleri başındaki güvenlik güçlerini ziyaret etti.

Aktaş, yılbaşı dolayısıyla Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesindeki Jandarma Karakolu ile Sarıyazı uygulama noktası ve Göreme Jandarma Karakolunu ziyaret ederek, görevi başındaki personelin yeni yılını kutladı.

Aktaş'a Jandarma İl Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit ile İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.