pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Alparslan Türkeş'in Doğumunun 100. Yılı

21.12.2017 - 16:33, Güncelleme: 21.12.2017 - 16:33
 

Alparslan Türkeş'in Doğumunun 100. Yılı

SİVAS (AA) - Suşehri Sağlık Yüksek Okulu ile Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Alparslan Türkeş’in doğumunun 100. yıl dolayısıyla okul...

SİVAS (AA) - Suşehri Sağlık Yüksek Okulu ile Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Alparslan Türkeş’in doğumunun 100. yıl dolayısıyla okul bahçesinde program düzenledi.Ellerinde Alparslan Türkeş'e ait fotoğraflarla okul bahçesinde öğrenciler, çeşitli sloganlar attı. Gurup adına açıklama yapan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Suşehri İlçe Başkanı İsa Kuzpınar, "Başbuğ, tarihteki misyonunu gözler önüne serdiği Türk milletinin beka azminin siyaset platformundaki en seçkin sembolüdür.Alparslan Türkeş, Türk'ün yaşadığı her yere umut güneşi gibi doğan milli bir heyecandır. Türk dünyası nezdinde o, Başbuğ unvanına layık görülmüş ve öyle anılmıştır. Bunun içindir ki ülkücüler onun kutlu mesajını almış ve büyük misyonunu yüklenmişlerdir. Ülkücüler var, oldukça Başbuğ da, hatırası da ilelebet yaşayacaktır."
SİVAS (AA) - Suşehri Sağlık Yüksek Okulu ile Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Alparslan Türkeş’in doğumunun 100. yıl dolayısıyla okul...

SİVAS (AA) - Suşehri Sağlık Yüksek Okulu ile Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Alparslan Türkeş’in doğumunun 100. yıl dolayısıyla okul bahçesinde program düzenledi.

Ellerinde Alparslan Türkeş'e ait fotoğraflarla okul bahçesinde öğrenciler, çeşitli sloganlar attı.

Gurup adına açıklama yapan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Suşehri İlçe Başkanı İsa Kuzpınar, "Başbuğ, tarihteki misyonunu gözler önüne serdiği Türk milletinin beka azminin siyaset platformundaki en seçkin sembolüdür.

Alparslan Türkeş, Türk'ün yaşadığı her yere umut güneşi gibi doğan milli bir heyecandır. Türk dünyası nezdinde o, Başbuğ unvanına layık görülmüş ve öyle anılmıştır. Bunun içindir ki ülkücüler onun kutlu mesajını almış ve büyük misyonunu yüklenmişlerdir. Ülkücüler var, oldukça Başbuğ da, hatırası da ilelebet yaşayacaktır."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.