pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Şentürk Göçmen Öğrencileri Ziyaret Etti

21.12.2017 - 16:33, Güncelleme: 21.12.2017 - 16:33
 

Vali Şentürk Göçmen Öğrencileri Ziyaret Etti

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Öğretmen Ömer Aydın İlk ve Orta Okulunda eğitim gören göçmen öğrencileri ziyaret etti.Vali Şentürk,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Öğretmen Ömer Aydın İlk ve Orta Okulunda eğitim gören göçmen öğrencileri ziyaret etti.Vali Şentürk, Okul Müdürü Yüksel Kurt'tan öğrencilerin durumu hakkında bilgi aldı. Ziyaretin ardından gazetecilere konuşan Şentürk, okulda kayıtlı 536 öğrencinin eğitimini kendi çocuklarının eğitimi kadar önemsediklerini söyledi.Evlerini, yurtlarını terk etmek zorunda kalan göçmenlerin Türkiye'nin vicdanına sığındığını vurgulayan Şentürk, şunları kaydetti:"Bize düşen görev, mazlum ailelerinin bize emanet ettiği çocukları kendi çocuklarımız gibi eğitmektir. Bazı çocuklarda dil sorunu yaşanmakta fakat zamanla bu sıkıntı giderilecektir. Okulda, özellikle Türkçeyi öğretmekte gayret gösteriyoruz. İkili eğitim veren okulumuz, taşımalı da eğitim veriyor. Taşımalı eğitim de tamamen Valilik imkanları ile sağlanıyor. Bu çocuklarla sabırla uğraşan ve eğitimlerini tamamlamalarında onlara yardımcı olan eğitim camiamıza teşekkür ediyorum. Ülkemize sığınan göçmenlerin çocuklarına kol kanat geren Kırşehirli hemşehrilerime de teşekkür ediyorum."Şentürk, öğrencilere kışlık giysi de dağıttı.Şentürk'e ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz, İl Göç İdaresi Müdürü Osman Demir, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Atakan Alan da eşlik etti.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Öğretmen Ömer Aydın İlk ve Orta Okulunda eğitim gören göçmen öğrencileri ziyaret etti.Vali Şentürk,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Öğretmen Ömer Aydın İlk ve Orta Okulunda eğitim gören göçmen öğrencileri ziyaret etti.

Vali Şentürk, Okul Müdürü Yüksel Kurt'tan öğrencilerin durumu hakkında bilgi aldı. Ziyaretin ardından gazetecilere konuşan Şentürk, okulda kayıtlı 536 öğrencinin eğitimini kendi çocuklarının eğitimi kadar önemsediklerini söyledi.

Evlerini, yurtlarını terk etmek zorunda kalan göçmenlerin Türkiye'nin vicdanına sığındığını vurgulayan Şentürk, şunları kaydetti:

"Bize düşen görev, mazlum ailelerinin bize emanet ettiği çocukları kendi çocuklarımız gibi eğitmektir. Bazı çocuklarda dil sorunu yaşanmakta fakat zamanla bu sıkıntı giderilecektir. Okulda, özellikle Türkçeyi öğretmekte gayret gösteriyoruz. İkili eğitim veren okulumuz, taşımalı da eğitim veriyor. Taşımalı eğitim de tamamen Valilik imkanları ile sağlanıyor. Bu çocuklarla sabırla uğraşan ve eğitimlerini tamamlamalarında onlara yardımcı olan eğitim camiamıza teşekkür ediyorum. Ülkemize sığınan göçmenlerin çocuklarına kol kanat geren Kırşehirli hemşehrilerime de teşekkür ediyorum."

Şentürk, öğrencilere kışlık giysi de dağıttı.

Şentürk'e ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz, İl Göç İdaresi Müdürü Osman Demir, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Atakan Alan da eşlik etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.