pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

04.12.2017 - 13:08, Güncelleme: 04.12.2017 - 13:08
 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

SİVAS (AA) - Sivas Eğitim-Bir-Sen Şubesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yemek programı düzenlendi.Kentteki bir restoranda düzenlenen programa,...

SİVAS (AA) - Sivas Eğitim-Bir-Sen Şubesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yemek programı düzenlendi.Kentteki bir restoranda düzenlenen programa, Eğitim- Bir-Sen Sivas Şube Başkanı İlhan Karakoç, yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, İş Kur İl Müdürü Hikmet Canpolat ve davetliler katıldı.Hayatın her alanında, engellilerin önündeki engellerin kaldırılmasının kendilerini mutlu ettiğini belirten Eğitim-Bir-Sen Sivas Şube Engeliler Komisyonu Başkanı görme engelli Selman Devecioğlu, "Bu manada devlet yetkililerimize şükran borçluyuz. Ama bu yapılanlar tabi ki yeterli değil. Bizler hayatın her alanında olmak istiyoruz. Sosyal hayatta muhakkak olmalıyız." diye konuştu.Şube Başkanı İlhan Karakoç, programa katılanlara teşekkür ederek, Devecioğlu'na plaket takdim etti.
SİVAS (AA) - Sivas Eğitim-Bir-Sen Şubesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yemek programı düzenlendi.Kentteki bir restoranda düzenlenen programa,...

SİVAS (AA) - Sivas Eğitim-Bir-Sen Şubesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yemek programı düzenlendi.

Kentteki bir restoranda düzenlenen programa, Eğitim- Bir-Sen Sivas Şube Başkanı İlhan Karakoç, yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, İş Kur İl Müdürü Hikmet Canpolat ve davetliler katıldı.

Hayatın her alanında, engellilerin önündeki engellerin kaldırılmasının kendilerini mutlu ettiğini belirten Eğitim-Bir-Sen Sivas Şube Engeliler Komisyonu Başkanı görme engelli Selman Devecioğlu, "Bu manada devlet yetkililerimize şükran borçluyuz. Ama bu yapılanlar tabi ki yeterli değil. Bizler hayatın her alanında olmak istiyoruz. Sosyal hayatta muhakkak olmalıyız." diye konuştu.

Şube Başkanı İlhan Karakoç, programa katılanlara teşekkür ederek, Devecioğlu'na plaket takdim etti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.