pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kto Yeni Hizmet Binasına Ödül

04.12.2017 - 13:08, Güncelleme: 04.12.2017 - 13:08
 

Kto Yeni Hizmet Binasına Ödül

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) yeni hizmet binasının, "Sign Of The City Awards" yarışmasında, en iyi mimari tasarım dalında Türkiye birincisi...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) yeni hizmet binasının, "Sign Of The City Awards" yarışmasında, en iyi mimari tasarım dalında Türkiye birincisi olduğu bildirildi. KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, hizmet binasında düzenlediği basın toplantısında, ihalesi 20 milyon 500 bin lira artı KDV'yi bulan, içinin tefrişatı ile birlikte 30 milyon liraya mal olacak olan hizmet binasının mimari projesinin ödüle layık görüldüğü için çok mutlu olduklarını söyledi.Yapımının her aşamasında büyük özen gösterdikleri hizmet binalarının hizmete açıldığı günden itibaren başta TOBB camiası olmak üzere Türkiye genelinde çok büyük bir takdir ve beğeni toplandığını belirten Hiçyılmaz, 28 Kasım'da İstanbul'da çok önemli bir ödül aldıklarını anlattı. KTO yeni hizmet binasının mimari projesinin Türkiye'nin en prestijli yarışmasında 'kent ve mimarlık' kategorisinde 'en iyi mimari tasarım' ödülüne layık görüldüğünü ve birinci seçildiğini kaydeden Hiçyılmaz, "Böylesine prestijli ve konusunda Türkiye'nin en önemli organizasyonu olan bu yarışmada ödül almaktan dolayı 18 bini aşan üyelerimiz adına mutluyuz. Böylesine önemli bir yapıyı Kayseri'ye kazandırmış olmaktan dolayı da gurur duyuyoruz." diye konuştu.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) yeni hizmet binasının, "Sign Of The City Awards" yarışmasında, en iyi mimari tasarım dalında Türkiye birincisi...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) yeni hizmet binasının, "Sign Of The City Awards" yarışmasında, en iyi mimari tasarım dalında Türkiye birincisi olduğu bildirildi.

KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, hizmet binasında düzenlediği basın toplantısında, ihalesi 20 milyon 500 bin lira artı KDV'yi bulan, içinin tefrişatı ile birlikte 30 milyon liraya mal olacak olan hizmet binasının mimari projesinin ödüle layık görüldüğü için çok mutlu olduklarını söyledi.

Yapımının her aşamasında büyük özen gösterdikleri hizmet binalarının hizmete açıldığı günden itibaren başta TOBB camiası olmak üzere Türkiye genelinde çok büyük bir takdir ve beğeni toplandığını belirten Hiçyılmaz, 28 Kasım'da İstanbul'da çok önemli bir ödül aldıklarını anlattı.

KTO yeni hizmet binasının mimari projesinin Türkiye'nin en prestijli yarışmasında 'kent ve mimarlık' kategorisinde 'en iyi mimari tasarım' ödülüne layık görüldüğünü ve birinci seçildiğini kaydeden Hiçyılmaz, "Böylesine prestijli ve konusunda Türkiye'nin en önemli organizasyonu olan bu yarışmada ödül almaktan dolayı 18 bini aşan üyelerimiz adına mutluyuz. Böylesine önemli bir yapıyı Kayseri'ye kazandırmış olmaktan dolayı da gurur duyuyoruz." diye konuştu.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.