pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Öğrencilere Çevre Bilinci Eğitimi Veriliyor

30.11.2017 - 14:23, Güncelleme: 30.11.2017 - 14:23
 

Kırşehir'de Öğrencilere Çevre Bilinci Eğitimi Veriliyor

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı teknik ekipler, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine çevre bilinci eğitimi...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı teknik ekipler, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine çevre bilinci eğitimi verdiği bildirildi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, sağlık yaşam ve çevre kirliliğinin önlenmesi kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki teknik ekibin yıl içerisinde ilkokul, ortaokul ve liseleri ziyaret ederek binlerce öğrenciye eğitim verdiği belirtildi.Ekip, en son Yunus Emre İmam Hatip Anadolu Lisesi'nde öğrencilere eğitim verildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Çevre temizliği konusunda bilinç oluşturulması amacıyla okullarla ortak çalışma başlatıldı.Yıl içinde Kırşehir’de bulunan ilkokul, ortaokul öğrencilerine, Kırşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı teknik ekip tarafından 'Çevre Kirliliği Bilinçlendirme Eğitimi' verildi. Bu kapsamda, Kırşehir Merkez Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde okuyan öğrencilere yönelik bir eğitim programı gerçekleştirildi. Eğitimde çevre kirliliği, hava kirliliği, su kirliliği, ambalaj atıkları, bitkisel atık yağları ile atık pillerin çevreye verdiği zararlarla ve geri dönüşümle ilgili konular işlendi. Verilen eğitimde öğrencilere temiz çevre ve geri dönüşüm konulu sunum yapıldı. Çevre Kirliliği Bilinçlendirme Eğitimi Kırşehir’deki ilkokul, ortaokul ve liselerde yıl boyunca devam edecek."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı teknik ekipler, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine çevre bilinci eğitimi...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı teknik ekipler, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine çevre bilinci eğitimi verdiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, sağlık yaşam ve çevre kirliliğinin önlenmesi kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki teknik ekibin yıl içerisinde ilkokul, ortaokul ve liseleri ziyaret ederek binlerce öğrenciye eğitim verdiği belirtildi.

Ekip, en son Yunus Emre İmam Hatip Anadolu Lisesi'nde öğrencilere eğitim verildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Çevre temizliği konusunda bilinç oluşturulması amacıyla okullarla ortak çalışma başlatıldı.Yıl içinde Kırşehir’de bulunan ilkokul, ortaokul öğrencilerine, Kırşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı teknik ekip tarafından 'Çevre Kirliliği Bilinçlendirme Eğitimi' verildi. Bu kapsamda, Kırşehir Merkez Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde okuyan öğrencilere yönelik bir eğitim programı gerçekleştirildi. Eğitimde çevre kirliliği, hava kirliliği, su kirliliği, ambalaj atıkları, bitkisel atık yağları ile atık pillerin çevreye verdiği zararlarla ve geri dönüşümle ilgili konular işlendi. Verilen eğitimde öğrencilere temiz çevre ve geri dönüşüm konulu sunum yapıldı. Çevre Kirliliği Bilinçlendirme Eğitimi Kırşehir’deki ilkokul, ortaokul ve liselerde yıl boyunca devam edecek."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.