pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Çelik'e "Özel" Ziyaret

30.11.2017 - 14:18, Güncelleme: 30.11.2017 - 14:18
 

Başkan Çelik'e "Özel" Ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri'ye Türkiye şampiyonluğu getiren otizmli gençler Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'ye Türkiye şampiyonluğu getiren otizmli gençler Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri Özel Çocukları Topluma Kazandırma Derneği Genel Sekreteri Yusuf Coşkun, yüzme ve atletizmde Türkiye şampiyonu olan otizmli çocuklarla birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Başkan Çelik'in, atletizmde Türkiye Şampiyonu olan ve finaller sırasında Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile de yarışan Nisanaz Öztürk, yine atletizmde Türkiye ikincisi olan Tarık Taha Altunel ve yüzmede Türkiye Şampiyonu olan Zekiye Bölükbaşı ile yakından ilgilendiği belirtildi.Kayseri Özel Çocukları Topluma Kazandırma Derneği Genel Sekreteri Yusuf Coşkun, Başkan Çelik’e derneklerinin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi ve engelli çocukları farklı branşlarda spora dahil etmeye çalıştıklarını kaydetti.Ziyaret sonunda Başkan Çelik'in, özel şampiyonlara çeşitli hediyeler verdiği bildirildi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'ye Türkiye şampiyonluğu getiren otizmli gençler Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'ye Türkiye şampiyonluğu getiren otizmli gençler Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri Özel Çocukları Topluma Kazandırma Derneği Genel Sekreteri Yusuf Coşkun, yüzme ve atletizmde Türkiye şampiyonu olan otizmli çocuklarla birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.

Başkan Çelik'in, atletizmde Türkiye Şampiyonu olan ve finaller sırasında Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile de yarışan Nisanaz Öztürk, yine atletizmde Türkiye ikincisi olan Tarık Taha Altunel ve yüzmede Türkiye Şampiyonu olan Zekiye Bölükbaşı ile yakından ilgilendiği belirtildi.

Kayseri Özel Çocukları Topluma Kazandırma Derneği Genel Sekreteri Yusuf Coşkun, Başkan Çelik’e derneklerinin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi ve engelli çocukları farklı branşlarda spora dahil etmeye çalıştıklarını kaydetti.

Ziyaret sonunda Başkan Çelik'in, özel şampiyonlara çeşitli hediyeler verdiği bildirildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.