pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mevlid Kandili'ne Doğru

28.11.2017 - 12:28, Güncelleme: 28.11.2017 - 12:28
 

Mevlid Kandili'ne Doğru

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Yüksel, mesajında, alemlere rahmet elçisi olarak...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Yüksel, mesajında, alemlere rahmet elçisi olarak gönderilen sevgili Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in dünyaya teşrif ettiği gece olan Mevlid Kandilini idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.Bu geceyi hakkıyla yaşamak gerektiğini ifade eden Yüksel, şunları kaydetti:"Bugün insanlığın yaşadığı sorunları göz önüne getirdiğimizde, Peygamberimizin ortaya koyduğu ve örnek olarak yaşadığı, şefkat, merhamet, barış, hoşgörü, hak ve adalet gibi kavramların, insanlık için ne kadar önemli olduğu daha iyi anlaşılmaktadır. Bu nedenle, toplumun huzurunu, barışını, birlik ve beraberliğini sağlayacak böyle eşsiz fırsatları, anlamına uygun olarak en iyi şekilde değerlendirmeli, Peygamberimiz Hz. Muhammed'in şefaatine nail olmaya çalışmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin ve ülkemizin Mevlid Kandilini tebrik ederim"
SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Yüksel, mesajında, alemlere rahmet elçisi olarak...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Yüksel, mesajında, alemlere rahmet elçisi olarak gönderilen sevgili Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in dünyaya teşrif ettiği gece olan Mevlid Kandilini idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bu geceyi hakkıyla yaşamak gerektiğini ifade eden Yüksel, şunları kaydetti:

"Bugün insanlığın yaşadığı sorunları göz önüne getirdiğimizde, Peygamberimizin ortaya koyduğu ve örnek olarak yaşadığı, şefkat, merhamet, barış, hoşgörü, hak ve adalet gibi kavramların, insanlık için ne kadar önemli olduğu daha iyi anlaşılmaktadır. Bu nedenle, toplumun huzurunu, barışını, birlik ve beraberliğini sağlayacak böyle eşsiz fırsatları, anlamına uygun olarak en iyi şekilde değerlendirmeli, Peygamberimiz Hz. Muhammed'in şefaatine nail olmaya çalışmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin ve ülkemizin Mevlid Kandilini tebrik ederim"


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.