pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çedaş Gürün İşletme Şefliğine "Memnuniyet" Ödülü

28.11.2017 - 12:28, Güncelleme: 28.11.2017 - 12:28
 

Çedaş Gürün İşletme Şefliğine "Memnuniyet" Ödülü

SİVAS (AA) - Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından Sivas, Yozgat ve Tokat illerinde yapılan müşteri memnuniyeti anketi sonuçlarına göre Çamlıbel...

SİVAS (AA) - Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından Sivas, Yozgat ve Tokat illerinde yapılan müşteri memnuniyeti anketi sonuçlarına göre Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) Gürün İşletme Şefliği, birincilik ödülüne layık görüldü. ÇEDAŞ Gürün İşletme Şefi Bahri Yıldız, yaptığı açıklamada, aldıkları ödülün kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetine ne kadar önem verdiklerinin göstergesi olduğunu söyledi. Hedeflerinin abonelere kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmak olduğunu dile getiren Yıldız, şunları kaydetti: "Abonelerimize en kaliteli hizmeti sunmak için bünyemizdeki 10 personelimiz ile Gürün'ün 60 köy ve 19 mahallesinde hizmet veriyoruz. Gece gündüz demeden, yağmur kar dinlemeden, yaşadıkları her türlü zorluğa rağmen vatandaşlarımızın yardımına koşan, sundukları kaliteli hizmetleriyle bu başarıyı yakalamamızı sağlayan birbirinden kıymetli tüm personelime teşekkür ediyorum. Bu ödül hem bizim hem de ilçemiz adına gurur verici."
SİVAS (AA) - Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından Sivas, Yozgat ve Tokat illerinde yapılan müşteri memnuniyeti anketi sonuçlarına göre Çamlıbel...

SİVAS (AA) - Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından Sivas, Yozgat ve Tokat illerinde yapılan müşteri memnuniyeti anketi sonuçlarına göre Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) Gürün İşletme Şefliği, birincilik ödülüne layık görüldü.

ÇEDAŞ Gürün İşletme Şefi Bahri Yıldız, yaptığı açıklamada, aldıkları ödülün kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetine ne kadar önem verdiklerinin göstergesi olduğunu söyledi.

Hedeflerinin abonelere kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmak olduğunu dile getiren Yıldız, şunları kaydetti:

"Abonelerimize en kaliteli hizmeti sunmak için bünyemizdeki 10 personelimiz ile Gürün'ün 60 köy ve 19 mahallesinde hizmet veriyoruz. Gece gündüz demeden, yağmur kar dinlemeden, yaşadıkları her türlü zorluğa rağmen vatandaşlarımızın yardımına koşan, sundukları kaliteli hizmetleriyle bu başarıyı yakalamamızı sağlayan birbirinden kıymetli tüm personelime teşekkür ediyorum. Bu ödül hem bizim hem de ilçemiz adına gurur verici."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.