pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gürün'de Yol Çalışmaları

26.11.2017 - 09:53, Güncelleme: 26.11.2017 - 09:53
 

Gürün'de Yol Çalışmaları

SİVAS (AA) - Gürün Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde sürdürülen parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor....

SİVAS (AA) - Gürün Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde sürdürülen parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, başlatılan parke döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. İlçe sokaklarının modern görünümü için çalışmaların devam ettiğini ifade eden Çiftçi, "İlçemiz genelinde başlatılan parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık 8 bin metrekare parke taşı döşendi. İlçemiz genelinde sürdürdüğümüz çalışmalarda halkımızın ulaşımında sıkıntıya neden olan kullanışsız yollarımızı genişleterek, parke taşlarıyla daha güvenli ve sağlıklı hale getiriyoruz. Çalışmalarımız hummalı bir şekilde sürüyor. Mevsim şartları elverdiği sürece de devam edecek." dedi.
SİVAS (AA) - Gürün Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde sürdürülen parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor....

SİVAS (AA) - Gürün Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde sürdürülen parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, başlatılan parke döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

İlçe sokaklarının modern görünümü için çalışmaların devam ettiğini ifade eden Çiftçi, "İlçemiz genelinde başlatılan parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık 8 bin metrekare parke taşı döşendi. İlçemiz genelinde sürdürdüğümüz çalışmalarda halkımızın ulaşımında sıkıntıya neden olan kullanışsız yollarımızı genişleterek, parke taşlarıyla daha güvenli ve sağlıklı hale getiriyoruz. Çalışmalarımız hummalı bir şekilde sürüyor. Mevsim şartları elverdiği sürece de devam edecek." dedi.

Gürün'de Yol Çalışmaları

Gürün'de Yol Çalışmaları

Gürün'de Yol Çalışmaları

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.