pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şehit Yakınları Yemekte Buluştu

18.11.2017 - 16:28, Güncelleme: 18.11.2017 - 16:28
 

Şehit Yakınları Yemekte Buluştu

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı tarafından hazırlanan program kapsamında, kentteki şehit aileleri ile il protokolü öğle yemeğinde...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı tarafından hazırlanan program kapsamında, kentteki şehit aileleri ile il protokolü öğle yemeğinde buluştu.Jandarma Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen programda konuşan Alay Komutanı Jandarma Albay Yüksel Yiğit, şehitliğin çok önemli bir makam olduğunu belirterek, "Şehitlerin şefaatine ulaşan kullardan olmak bizlere nasip olsun. Siz değerli aileleri şehitlerimizle birlikte şereflendirildiniz. Sizlere kapımız her zaman açık, sizleri kendimizden ayrı görmüyoruz, her zaman yanınızdayız." diye konuştu.Programa, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Hasan Ünver, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, davetliler ve şehit aileleri katıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı tarafından hazırlanan program kapsamında, kentteki şehit aileleri ile il protokolü öğle yemeğinde...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı tarafından hazırlanan program kapsamında, kentteki şehit aileleri ile il protokolü öğle yemeğinde buluştu.

Jandarma Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen programda konuşan Alay Komutanı Jandarma Albay Yüksel Yiğit, şehitliğin çok önemli bir makam olduğunu belirterek, "Şehitlerin şefaatine ulaşan kullardan olmak bizlere nasip olsun. Siz değerli aileleri şehitlerimizle birlikte şereflendirildiniz. Sizlere kapımız her zaman açık, sizleri kendimizden ayrı görmüyoruz, her zaman yanınızdayız." diye konuştu.

Programa, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Hasan Ünver, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, davetliler ve şehit aileleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.