pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nato Tatbikatındaki "Atatürk Ve Erdoğan Düşmanlığı" Skandalı

18.11.2017 - 16:28, Güncelleme: 18.11.2017 - 16:28
 

Nato Tatbikatındaki "Atatürk Ve Erdoğan Düşmanlığı" Skandalı

Türk-İş Yönetim Kurulu: - "Tatbikatta ebedi başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafının, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da isminin 'düşman taraf' olarak gösterilmesi, ülkemize karşı ön yargılı bakışın bir sonucudur ve kabul edilemez"

ANKARA (AA) - Türk-İş Yönetim Kurulunca, NATO tatbikatındaki "Atatürk ve Erdoğan düşmanlığı" skandalına ilişkin, "Tatbikatta ebedi başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafının, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da isminin 'düşman taraf' olarak gösterilmesi, ülkemize karşı ön yargılı bakışın bir sonucudur ve kabul edilemez." ifadesi kullanıldı. Türk-İş Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada, bu skandalın "personel hatası" denilerek geçiştirilemeyeceği belirtilerek, şunlar kaydedildi:"15 Temmuz hain işgal girişiminden sonra yabancı ülkelerin tutumu ve günümüze kadar yaşanan gelişmeler göz önüne alındığında, ülkemiz üzerinde nasıl bir stratejik oyun oynandığına dikkati çekmek istiyoruz. Bu nedenle hükümetimiz müttefik dost saydığımız ülkelerle bile ilişkilerini tekrar gözden geçirmeli ve ona göre hareket etmelidir. Bu durum, başta işçiler olmak üzere tüm milletimiz tarafından şiddetle telin edilmektedir. Türk-İş ailesi olarak dış güçlerin ülkemiz üzerinde nasıl oyunlar oynadığına dikkati çekiyor, bu gibi durumlarda ülkemizdeki tüm paydaşların birlik ve beraberlik içinde olmasını temenni ediyoruz."
Türk-İş Yönetim Kurulu: - "Tatbikatta ebedi başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafının, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da isminin 'düşman taraf' olarak gösterilmesi, ülkemize karşı ön yargılı bakışın bir sonucudur ve kabul edilemez"

ANKARA (AA) - Türk-İş Yönetim Kurulunca, NATO tatbikatındaki "Atatürk ve Erdoğan düşmanlığı" skandalına ilişkin, "Tatbikatta ebedi başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafının, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da isminin 'düşman taraf' olarak gösterilmesi, ülkemize karşı ön yargılı bakışın bir sonucudur ve kabul edilemez." ifadesi kullanıldı.

Türk-İş Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada, bu skandalın "personel hatası" denilerek geçiştirilemeyeceği belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"15 Temmuz hain işgal girişiminden sonra yabancı ülkelerin tutumu ve günümüze kadar yaşanan gelişmeler göz önüne alındığında, ülkemiz üzerinde nasıl bir stratejik oyun oynandığına dikkati çekmek istiyoruz. Bu nedenle hükümetimiz müttefik dost saydığımız ülkelerle bile ilişkilerini tekrar gözden geçirmeli ve ona göre hareket etmelidir. Bu durum, başta işçiler olmak üzere tüm milletimiz tarafından şiddetle telin edilmektedir. Türk-İş ailesi olarak dış güçlerin ülkemiz üzerinde nasıl oyunlar oynadığına dikkati çekiyor, bu gibi durumlarda ülkemizdeki tüm paydaşların birlik ve beraberlik içinde olmasını temenni ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.