pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Kızılcahamam İlçe Başkanlığı Üyeleri Yemekte Buluştu

17.11.2017 - 12:48, Güncelleme: 17.11.2017 - 12:48
 

Ak Parti Kızılcahamam İlçe Başkanlığı Üyeleri Yemekte Buluştu

ANKARA (AA) - AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanlığı üyeleri yemekte bir araya geldi.Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, ilçedeki bir restoranda...

ANKARA (AA) - AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanlığı üyeleri yemekte bir araya geldi.Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, ilçedeki bir restoranda gerçekleştirilen yemekte, ilçe teşkilatında üç dönem başkanlık görevini başarıyla yürüten Sefa Yıldırım'a teşekkür ederek, yemeği düzenleyen başkan adayı Süleyman Acar'ı da tebrik etti.AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkan adayı Süleyman Acar da birbirlerini incitmeden, partiye zarar vermeden aday adaylık sürecini yürüttüklerini söyledi. AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Sefa Yıldırım da Acar'a yeni görevinde başarı diledi.
ANKARA (AA) - AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanlığı üyeleri yemekte bir araya geldi.Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, ilçedeki bir restoranda...

ANKARA (AA) - AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanlığı üyeleri yemekte bir araya geldi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, ilçedeki bir restoranda gerçekleştirilen yemekte, ilçe teşkilatında üç dönem başkanlık görevini başarıyla yürüten Sefa Yıldırım'a teşekkür ederek, yemeği düzenleyen başkan adayı Süleyman Acar'ı da tebrik etti.

AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkan adayı Süleyman Acar da birbirlerini incitmeden, partiye zarar vermeden aday adaylık sürecini yürüttüklerini söyledi.

AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Sefa Yıldırım da Acar'a yeni görevinde başarı diledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.