pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kigal Erasmus Projesi Kabul Edildi

17.11.2017 - 12:43, Güncelleme: 17.11.2017 - 12:43
 

Kigal Erasmus Projesi Kabul Edildi

KONYA (AA) - Karapınar İbrahim Gündüz Anadolu Lisesinin İspanya, Slovakya ve İtalya'daki okullarla ortak olduğu "Your Rights Are My Rights For en İnclusive...

KONYA (AA) - Karapınar İbrahim Gündüz Anadolu Lisesinin İspanya, Slovakya ve İtalya'daki okullarla ortak olduğu "Your Rights Are My Rights For en İnclusive Education" isimli (KA219) AB Erasmus+ projesi kabul edildi.Okul Müdürü İbrahim Önal, yaptığı açıklamada, projenin iki yıl süreceğini kaydetti.Önal, "Bu proje kapsamında yaklaşık 15 öğrenci yurt dışına çıkma tecrübesine sahip olacaktır. Projede emeği geçen öğretmenlerimiz Mehmet Tokgöz olmak üzere, Abdullah Pınarcık, Fadime Altuntaş ve öğrencilere teşekkür ediyorum. Bu tür projeler ile okul olarak hem akademik hem de sosyal, kültürel anlamda en iyisini yapmaya devam edeceğiz." diye konuştu.
KONYA (AA) - Karapınar İbrahim Gündüz Anadolu Lisesinin İspanya, Slovakya ve İtalya'daki okullarla ortak olduğu "Your Rights Are My Rights For en İnclusive...

KONYA (AA) - Karapınar İbrahim Gündüz Anadolu Lisesinin İspanya, Slovakya ve İtalya'daki okullarla ortak olduğu "Your Rights Are My Rights For en İnclusive Education" isimli (KA219) AB Erasmus+ projesi kabul edildi.

Okul Müdürü İbrahim Önal, yaptığı açıklamada, projenin iki yıl süreceğini kaydetti.

Önal, "Bu proje kapsamında yaklaşık 15 öğrenci yurt dışına çıkma tecrübesine sahip olacaktır. Projede emeği geçen öğretmenlerimiz Mehmet Tokgöz olmak üzere, Abdullah Pınarcık, Fadime Altuntaş ve öğrencilere teşekkür ediyorum. Bu tür projeler ile okul olarak hem akademik hem de sosyal, kültürel anlamda en iyisini yapmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.