pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Genç Çiftçilere Hayvan Desteği

07.11.2017 - 14:58, Güncelleme: 07.11.2017 - 14:58
 

Genç Çiftçilere Hayvan Desteği

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından 2 genç çiftçiye 20'şer hibe koyun verildi.Oymaağaç ve İncepelit...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından 2 genç çiftçiye 20'şer hibe koyun verildi.Oymaağaç ve İncepelit mahallelerinde, genç çiftçiler Hasan Edem ve Gürkan Kaya'ya Akkaraman cinsi 20'şer koyun dağıtıldı. Bu kişilere sağlanan kredi desteğiyle küçükbaş hayvanlar için ağıl da inşa edildi. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici, "Genç Çiftçi Projesi" ile genç çiftçilerin desteklendiğini söyledi.Ekici, bu anlamda genç çiftçilere toplam 500 bin lira kredi desteği sağlandığını ve bunun tamamının hibe kredi olduğunu, bundan 15 gencin yararlandığını kaydetti.
ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından 2 genç çiftçiye 20'şer hibe koyun verildi.Oymaağaç ve İncepelit...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından 2 genç çiftçiye 20'şer hibe koyun verildi.

Oymaağaç ve İncepelit mahallelerinde, genç çiftçiler Hasan Edem ve Gürkan Kaya'ya Akkaraman cinsi 20'şer koyun dağıtıldı. Bu kişilere sağlanan kredi desteğiyle küçükbaş hayvanlar için ağıl da inşa edildi.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici, "Genç Çiftçi Projesi" ile genç çiftçilerin desteklendiğini söyledi.

Ekici, bu anlamda genç çiftçilere toplam 500 bin lira kredi desteği sağlandığını ve bunun tamamının hibe kredi olduğunu, bundan 15 gencin yararlandığını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.