pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta "Ekonomide Kadın Gücü" Paneli

07.11.2017 - 14:53, Güncelleme: 07.11.2017 - 14:53
 

Sivas'ta "Ekonomide Kadın Gücü" Paneli

SİVAS (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Sivas Ticaret ve Sanayi Odası tarafından "Ekonomide Kadın Gücü" konulu panel düzenlenecek.Sanayi Odası...

SİVAS (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Sivas Ticaret ve Sanayi Odası tarafından "Ekonomide Kadın Gücü" konulu panel düzenlenecek.Sanayi Odası Konferans Salonu'nda 9 Kasım Perşembe günü yapılacak panele, Vali Yardımcısı Yeliz Yıldızhan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Canan Özdemir katılacak.Ayrıca panelde, Cumhuriyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Sosyoloji Bölümü öğretim üyesi ve Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu İcra Üyesi Doç. Dr. Sevda Mutlu, Sivas'taki kadın girişimciler üzerine yapmış olduğu ve kitaplaştırdığı "Geleneksel Kimlikle Modern Kimlik Arasında Sıkışan Girişimci Kadınlar" başlıklı sunumunu yapacak.
SİVAS (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Sivas Ticaret ve Sanayi Odası tarafından "Ekonomide Kadın Gücü" konulu panel düzenlenecek.Sanayi Odası...

SİVAS (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Sivas Ticaret ve Sanayi Odası tarafından "Ekonomide Kadın Gücü" konulu panel düzenlenecek.

Sanayi Odası Konferans Salonu'nda 9 Kasım Perşembe günü yapılacak panele, Vali Yardımcısı Yeliz Yıldızhan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Canan Özdemir katılacak.

Ayrıca panelde, Cumhuriyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Sosyoloji Bölümü öğretim üyesi ve Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu İcra Üyesi Doç. Dr. Sevda Mutlu, Sivas'taki kadın girişimciler üzerine yapmış olduğu ve kitaplaştırdığı "Geleneksel Kimlikle Modern Kimlik Arasında Sıkışan Girişimci Kadınlar" başlıklı sunumunu yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.