pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Uyuşturucu Ve Kumar Operasyonları: 14 Gözaltı

05.11.2017 - 22:28, Güncelleme: 05.11.2017 - 22:28
 

Kayseri'de Uyuşturucu Ve Kumar Operasyonları: 14 Gözaltı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen uyuşturucu ve kumar operasyonlarında 14 şüpheli yakalandı.Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen uyuşturucu ve kumar operasyonlarında 14 şüpheli yakalandı.Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Gülük Mahallesi'ndeki bir iş merkezinde uyuşturucu ticareti yapıldığı ve kumar oynatıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Ekiplerce belirlenen adrese düzenlenen operasyonda, C.Ş, Y.Ş, C.D, Ö.Y, A.C, M.K, A.B, İ.D, H.K,S.A, E.A. ve R.Ş. gözaltına alındı. İkamette ve zanlıların üst aramasında satışa hazır bir miktar uyuşturucu bulundu. Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.Battalgazi Mahallesi'nde düzenlenen operasyonda ise belirlenen adreste bir miktar uyuşturucu ele geçirildi, E.S. ile H.B. gözaltına alındı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen uyuşturucu ve kumar operasyonlarında 14 şüpheli yakalandı.Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen uyuşturucu ve kumar operasyonlarında 14 şüpheli yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Gülük Mahallesi'ndeki bir iş merkezinde uyuşturucu ticareti yapıldığı ve kumar oynatıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Ekiplerce belirlenen adrese düzenlenen operasyonda, C.Ş, Y.Ş, C.D, Ö.Y, A.C, M.K, A.B, İ.D, H.K,S.A, E.A. ve R.Ş. gözaltına alındı.

İkamette ve zanlıların üst aramasında satışa hazır bir miktar uyuşturucu bulundu.

Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Battalgazi Mahallesi'nde düzenlenen operasyonda ise belirlenen adreste bir miktar uyuşturucu ele geçirildi, E.S. ile H.B. gözaltına alındı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.