pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'da İş Kazası

05.11.2017 - 22:23, Güncelleme: 05.11.2017 - 22:23
 

Konya'da İş Kazası

Meram ilçesindeki yeraltı otoparkı inşaatında çalışırken temel ile hafriyat alanı arasına düşen işçi, yaklaşık bir saat süren çalışma sonrasında kurtarıldı

KONYA (AA) - Konya'da bir inşaatın temeli ile hafriyat alanı arasına düşen işçi, itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışması sonrasında kurtarıldı. Merkez Meram ilçesi Şükran Mahallesi'ndeki Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı projesi kapsamında yapımı süren yeraltı otoparkı inşaatında çalışan Cavit Çakır (45), dengesini kaybedip temel ile hafriyat alanı arasına düştü. İnşaat alanı bekçisi tarafından fark edilen Çakır'ın kurtarılması için olay yerine itfaiye, 112 Acil Servis ve polis ekipleri çağırıldı. Çakır, itfaiyenin yaklaşık bir saat süren çalışması sonrasında halatla düştüğü yerden çıkartılabildi. Ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Cavit Çakır'ın vücudunda kırıklar olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Meram ilçesindeki yeraltı otoparkı inşaatında çalışırken temel ile hafriyat alanı arasına düşen işçi, yaklaşık bir saat süren çalışma sonrasında kurtarıldı

KONYA (AA) - Konya'da bir inşaatın temeli ile hafriyat alanı arasına düşen işçi, itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışması sonrasında kurtarıldı.

Merkez Meram ilçesi Şükran Mahallesi'ndeki Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı projesi kapsamında yapımı süren yeraltı otoparkı inşaatında çalışan Cavit Çakır (45), dengesini kaybedip temel ile hafriyat alanı arasına düştü.

İnşaat alanı bekçisi tarafından fark edilen Çakır'ın kurtarılması için olay yerine itfaiye, 112 Acil Servis ve polis ekipleri çağırıldı.

Çakır, itfaiyenin yaklaşık bir saat süren çalışması sonrasında halatla düştüğü yerden çıkartılabildi.

Ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Cavit Çakır'ın vücudunda kırıklar olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.