pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya'da

28.10.2017 - 14:38, Güncelleme: 28.10.2017 - 14:38
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya'da

Erdoğan, Konya Valisi Canpolat'ı ziyaret etti

KONYA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya temasları kapsamında Vali Yakup Canbolat'ı ziyaret etti.Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyarette Vali Yakup Canbolat tarafından karşılandı. Ziyarette Başbakan Binali Yıldırım da bulundu.Basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından Erdoğan ve Yıldırım, toplu açılış törenine katılmak üzere Mevlana Meydanı'na hareket etti.Valilik önünde bekleyen çok sayıda kişi, Erdoğan'a sevgi gösterilerinde bulundu. Erdoğan, kendisini bekleyen vatandaşları selamladı.
Erdoğan, Konya Valisi Canpolat'ı ziyaret etti

KONYA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya temasları kapsamında Vali Yakup Canbolat'ı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyarette Vali Yakup Canbolat tarafından karşılandı. Ziyarette Başbakan Binali Yıldırım da bulundu.

Basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından Erdoğan ve Yıldırım, toplu açılış törenine katılmak üzere Mevlana Meydanı'na hareket etti.

Valilik önünde bekleyen çok sayıda kişi, Erdoğan'a sevgi gösterilerinde bulundu. Erdoğan, kendisini bekleyen vatandaşları selamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.