pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

28.10.2017 - 14:28, Güncelleme: 28.10.2017 - 14:28
 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

KARAMAN (AA) - Karaman ​Valisi Fahri Meral, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Vali Meral, mesajında, cumhuriyetin ilan...

KARAMAN (AA) - Karaman ​Valisi Fahri Meral, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Vali Meral, mesajında, cumhuriyetin ilan edilişinin 94. yıldönümünü kutlamanın, heyecanı ve mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını belirtti. Cumhuriyetin ilanının, milletin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu aktaran Meral, "Atatürk'ün 'En Büyük Eserim' dediği Cumhuriyetle birlikte Devletimiz; hukukun üstünlüğüne dayalı, kişi hak ve özgürlüklerini özümsemiş, bireyin odakta olduğu birinci sınıf bir demokrasiye sahip olma yolunda önemli mesafeler kat etmiştir. Sürekli olarak gelişen dünyada güçlü demokrasisi, büyüyen ekonomisi ve kalitesi artan eğitim düzeyi ile ülkemizi hak ettiği konuma getirmek, müreffeh bir Türkiye hedefine ulaşmak için elbirliğiyle çalışmak mecburiyetindeyiz. Türkiye Cumhuriyeti, dün olduğu gibi bugünde belli aralıklarla hain ve karanlık mihrakların girişimleriyle içerden ve dışarıdan çökertilme girişimlerine maruz kalmasına rağmen her defasında aziz milletimiz canını dahi ortaya koyarak, birlik ve beraberliği sayesinde bu girişimlerin üstesinden gelmiştir." ifadesini kullandı. Türk milletinin, daha güçlü ve müreffeh bir Türkiye hedefine ulaşmak için tarihte olduğu gibi günümüzde de tüm güçleriyle çalışmayı sürdüreceklerini belirten Meral, şunları kaydetti:" Ülkemizi, 2023 yılında cumhuriyetimizin 100. yaşında dünyanın en güçlü ülkesi yapmak için üzerimize düşeni yapacağız.Türk halkı, şanlı tarihimize, milli benliğimize sahip çıkacak, çağdaş uygarlık hedefine ulaşmada kararlı biçimde yürümeye devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen bütün istiklâl kahramanlarımızı sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyor, Karamanlı hemşehrilerimizin ve bütün vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyorum."
KARAMAN (AA) - Karaman ​Valisi Fahri Meral, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Vali Meral, mesajında, cumhuriyetin ilan...

KARAMAN (AA) - Karaman ​Valisi Fahri Meral, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Vali Meral, mesajında, cumhuriyetin ilan edilişinin 94. yıldönümünü kutlamanın, heyecanı ve mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını belirtti.

Cumhuriyetin ilanının, milletin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu aktaran Meral, "Atatürk'ün 'En Büyük Eserim' dediği Cumhuriyetle birlikte Devletimiz; hukukun üstünlüğüne dayalı, kişi hak ve özgürlüklerini özümsemiş, bireyin odakta olduğu birinci sınıf bir demokrasiye sahip olma yolunda önemli mesafeler kat etmiştir. Sürekli olarak gelişen dünyada güçlü demokrasisi, büyüyen ekonomisi ve kalitesi artan eğitim düzeyi ile ülkemizi hak ettiği konuma getirmek, müreffeh bir Türkiye hedefine ulaşmak için elbirliğiyle çalışmak mecburiyetindeyiz. Türkiye Cumhuriyeti, dün olduğu gibi bugünde belli aralıklarla hain ve karanlık mihrakların girişimleriyle içerden ve dışarıdan çökertilme girişimlerine maruz kalmasına rağmen her defasında aziz milletimiz canını dahi ortaya koyarak, birlik ve beraberliği sayesinde bu girişimlerin üstesinden gelmiştir." ifadesini kullandı.

Türk milletinin, daha güçlü ve müreffeh bir Türkiye hedefine ulaşmak için tarihte olduğu gibi günümüzde de tüm güçleriyle çalışmayı sürdüreceklerini belirten Meral, şunları kaydetti:

" Ülkemizi, 2023 yılında cumhuriyetimizin 100. yaşında dünyanın en güçlü ülkesi yapmak için üzerimize düşeni yapacağız.Türk halkı, şanlı tarihimize, milli benliğimize sahip çıkacak, çağdaş uygarlık hedefine ulaşmada kararlı biçimde yürümeye devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen bütün istiklâl kahramanlarımızı sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyor, Karamanlı hemşehrilerimizin ve bütün vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.