pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'deki Fetö/pdy Davası

26.10.2017 - 12:48, Güncelleme: 26.10.2017 - 12:48
 

Kırşehir'deki Fetö/pdy Davası

FETÖ yöneticiliği ve üyeliğinden yargılanan 2'si tutuklu meslekten ihraç edilen 8 öğretmenin yargılandığı davanın duruşması görüldü

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 2'si tutuklu 8 sanığın yargılanmasına devam edildi.Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, meslekten ihraç edilen öğretmenlerden tutuklu M.E. ve M.A. ile tutuksuz yargılanan 6 sanık ve avukatları katıldı. Cumhuriyet savcısı, mütalaasında, tutuklu sanıkların FETÖ hiyerarşisinde yer almaları nedeniyle örgüt yöneticiliği, tutuksuz sanıkların da örgüt üyeliğinden cezalandırılmaları talebinde bulundu. Savunmaları alınan sanıklar da iddianamedeki üzerlerine atılı suçlamaları kabul etmeyerek, tahliye ve beraat talebinde bulundu.Avukatlar da sanıklarla ilgili gelen ByLock çözüm ve raporlarında çelişki ve yanlışlıklar olduğunu ileri sürerek, bunların yeniden incelenmesini talep etti.Mahkeme heyeti, M.E. ile 3 tutuksuz sanığın dosyalarının ayrılması, avukatların taleplerinin dosyanın esasına katkısı olmayacağı gerekçesiyle reddi ve diğer sanıkların da mevcut halinin devamına karar vererek duruşmayı kasıma erteledi.
FETÖ yöneticiliği ve üyeliğinden yargılanan 2'si tutuklu meslekten ihraç edilen 8 öğretmenin yargılandığı davanın duruşması görüldü

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 2'si tutuklu 8 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, meslekten ihraç edilen öğretmenlerden tutuklu M.E. ve M.A. ile tutuksuz yargılanan 6 sanık ve avukatları katıldı.

Cumhuriyet savcısı, mütalaasında, tutuklu sanıkların FETÖ hiyerarşisinde yer almaları nedeniyle örgüt yöneticiliği, tutuksuz sanıkların da örgüt üyeliğinden cezalandırılmaları talebinde bulundu.

Savunmaları alınan sanıklar da iddianamedeki üzerlerine atılı suçlamaları kabul etmeyerek, tahliye ve beraat talebinde bulundu.

Avukatlar da sanıklarla ilgili gelen ByLock çözüm ve raporlarında çelişki ve yanlışlıklar olduğunu ileri sürerek, bunların yeniden incelenmesini talep etti.

Mahkeme heyeti, M.E. ile 3 tutuksuz sanığın dosyalarının ayrılması, avukatların taleplerinin dosyanın esasına katkısı olmayacağı gerekçesiyle reddi ve diğer sanıkların da mevcut halinin devamına karar vererek duruşmayı kasıma erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.