pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

26.10.2017 - 12:28, Güncelleme: 26.10.2017 - 12:28
 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri için öğrenciler ve askerlerin yaptığı prova vatandaşların beğenisini topladı.Bando...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri için öğrenciler ve askerlerin yaptığı prova vatandaşların beğenisini topladı.Bando eşliğinde caddelerden geçerek Cacabay Meydanı'na gelen öğrenciler, beden eğitimi öğretmenleri eşliğinde geçit töreni provası gerçekleştirdi. Kırşehir Jandarma Komutanlığı'ndan askerler de görevli komutanların komutlarıyla yürüyüş yaptı.Meydanda toplanan vatandaşlar, çeşitli marşları seslendiren öğrenciler ve askerleri alkışlayarak görüntü ve fotoğraf çekti.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri için öğrenciler ve askerlerin yaptığı prova vatandaşların beğenisini topladı.Bando...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri için öğrenciler ve askerlerin yaptığı prova vatandaşların beğenisini topladı.

Bando eşliğinde caddelerden geçerek Cacabay Meydanı'na gelen öğrenciler, beden eğitimi öğretmenleri eşliğinde geçit töreni provası gerçekleştirdi.

Kırşehir Jandarma Komutanlığı'ndan askerler de görevli komutanların komutlarıyla yürüyüş yaptı.

Meydanda toplanan vatandaşlar, çeşitli marşları seslendiren öğrenciler ve askerleri alkışlayarak görüntü ve fotoğraf çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.