pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Pursaklar'da "Muhabbet Saati" Etkinliği

26.10.2017 - 12:23, Güncelleme: 26.10.2017 - 12:23
 

Pursaklar'da "Muhabbet Saati" Etkinliği

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi Merkez Dede Torun Evi'nde düzenlenen Muhabbet Saati'nde, ozan Ahmet Taşkın katılımcılara türkü şöleni yaşattı. Her...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi Merkez Dede Torun Evi'nde düzenlenen Muhabbet Saati'nde, ozan Ahmet Taşkın katılımcılara türkü şöleni yaşattı. Her hafta bir "Dede Torun Evi"nde sohbet, ilahi, türkü ve ezgilerle zenginleşen "Muhabbet Saati" programlarının ilki Merkez Dede Torun Evi'nde yapıldı.Programa katılan davetlilere Pursaklar Belediyesi tarafından çiğ köfte ve ayran ikram edilirken, Ahmet Taşkın da türküleriyle davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı."Muhabbet Saati" programları, 1 Kasım'da Yavuz Sultan Selim Dede Torun Evi, 8 Kasım'da Mimar Sinan Dede Torun Evi, 15 Kasım'da Saray Dede Torun Evi'nde düzenlenecek etkinliklerle devam edecek.
ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi Merkez Dede Torun Evi'nde düzenlenen Muhabbet Saati'nde, ozan Ahmet Taşkın katılımcılara türkü şöleni yaşattı. Her...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi Merkez Dede Torun Evi'nde düzenlenen Muhabbet Saati'nde, ozan Ahmet Taşkın katılımcılara türkü şöleni yaşattı.

Her hafta bir "Dede Torun Evi"nde sohbet, ilahi, türkü ve ezgilerle zenginleşen "Muhabbet Saati" programlarının ilki Merkez Dede Torun Evi'nde yapıldı.

Programa katılan davetlilere Pursaklar Belediyesi tarafından çiğ köfte ve ayran ikram edilirken, Ahmet Taşkın da türküleriyle davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

"Muhabbet Saati" programları, 1 Kasım'da Yavuz Sultan Selim Dede Torun Evi, 8 Kasım'da Mimar Sinan Dede Torun Evi, 15 Kasım'da Saray Dede Torun Evi'nde düzenlenecek etkinliklerle devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.