pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beyşehir'de Trafik Uygulaması

26.10.2017 - 12:23, Güncelleme: 26.10.2017 - 12:23
 

Beyşehir'de Trafik Uygulaması

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, polis ve jandarma trafik ekiplerince yapılan uygulamada motosiklet sürücüleri denetlendi.Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, polis ve jandarma trafik ekiplerince yapılan uygulamada motosiklet sürücüleri denetlendi.Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı şehir içi trafik ekipleri ile jandarma tarafından müşterek yürütülen ve ilçe merkezinin farklı noktalarında gerçekleştirilen denetimlerde motosiklet sürücüleri durdurularak kontrol edildi.Trafik ekipleri, kask takmayan, evrak eksiği bulunan, abartı egzoz takılan, trafiğe uygun olmayan ve tescilsiz motosikletlerin sürücülerine cezai işlem uyguladı.Tescilsiz motosikletler ise trafikten men edildi. Uygulamadan oldukça memnun olduklarını belirten vatandaşlar trafik ekiplerine teşekkür etti. Benzer uygulamaların belirli aralıklarla devam edeceği belirtildi.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, polis ve jandarma trafik ekiplerince yapılan uygulamada motosiklet sürücüleri denetlendi.Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, polis ve jandarma trafik ekiplerince yapılan uygulamada motosiklet sürücüleri denetlendi.

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı şehir içi trafik ekipleri ile jandarma tarafından müşterek yürütülen ve ilçe merkezinin farklı noktalarında gerçekleştirilen denetimlerde motosiklet sürücüleri durdurularak kontrol edildi.

Trafik ekipleri, kask takmayan, evrak eksiği bulunan, abartı egzoz takılan, trafiğe uygun olmayan ve tescilsiz motosikletlerin sürücülerine cezai işlem uyguladı.

Tescilsiz motosikletler ise trafikten men edildi.

Uygulamadan oldukça memnun olduklarını belirten vatandaşlar trafik ekiplerine teşekkür etti.

Benzer uygulamaların belirli aralıklarla devam edeceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.