pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Melikgazi Belediyesi Yeni Hizmet Araçları Alacak

07.09.2017 - 14:53, Güncelleme: 07.09.2017 - 14:53
 

Melikgazi Belediyesi Yeni Hizmet Araçları Alacak

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, zabıtaların ilçede daha etkin ve verimli hizmet sunabilmesi için 10 panel tipi araç alınacağını...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, zabıtaların ilçede daha etkin ve verimli hizmet sunabilmesi için 10 panel tipi araç alınacağını bildirdi.Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, zabıta personelinin satın alınacak araçlarla daha etkin ve seri hizmet vereceğini belirtti.Vatandaşa hizmet için daima çalıştıklarını anlatan Büyükkılıç, şunları kaydetti: "Kayserimizin yüzde 50'sini barındıran Melikgazi Belediyesi olarak, Kayserili hemşehrilerimize daha etkin, seri ve verimli hizmet sunabilmek için ihtiyaç duyuldukça yeni araçlar alarak araç parkımızı genişletiyoruz. Melikgazi çarşıları ile adeta alışverişin merkezi gibi. Ticaret ve esnaf ağırlıklı bir ilçe olarak, piyasada etkin ve seri hizmet sunmak zorundayız. Bu nedenle Zabıta Müdürlüğüne, denetim ve hizmet takibi için 10 panel tip araç satın alınacaktır. Denetleyen bir kurum olarak hizmetin aksamaması, takip edilmesi ve sürekliliğin sağlanabilmesi için yeni araçlar satın almamız gerekiyor."
KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, zabıtaların ilçede daha etkin ve verimli hizmet sunabilmesi için 10 panel tipi araç alınacağını...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, zabıtaların ilçede daha etkin ve verimli hizmet sunabilmesi için 10 panel tipi araç alınacağını bildirdi.

Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, zabıta personelinin satın alınacak araçlarla daha etkin ve seri hizmet vereceğini belirtti.

Vatandaşa hizmet için daima çalıştıklarını anlatan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Kayserimizin yüzde 50'sini barındıran Melikgazi Belediyesi olarak, Kayserili hemşehrilerimize daha etkin, seri ve verimli hizmet sunabilmek için ihtiyaç duyuldukça yeni araçlar alarak araç parkımızı genişletiyoruz. Melikgazi çarşıları ile adeta alışverişin merkezi gibi. Ticaret ve esnaf ağırlıklı bir ilçe olarak, piyasada etkin ve seri hizmet sunmak zorundayız. Bu nedenle Zabıta Müdürlüğüne, denetim ve hizmet takibi için 10 panel tip araç satın alınacaktır. Denetleyen bir kurum olarak hizmetin aksamaması, takip edilmesi ve sürekliliğin sağlanabilmesi için yeni araçlar satın almamız gerekiyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.