pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yaz Spor Okullarından 16 Bin Kişi Yararlandı

07.09.2017 - 14:53, Güncelleme: 07.09.2017 - 14:53
 

Yaz Spor Okullarından 16 Bin Kişi Yararlandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Emre Aslan, bu yıl yaz spor okullarından 16 bin 170 çocuk ve gencin yararlandığını söyledi.Aslan,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Emre Aslan, bu yıl yaz spor okullarından 16 bin 170 çocuk ve gencin yararlandığını söyledi.Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okulların kapanmasıyla başlayan yaz okullarının 5 Eylül'de sona erdiğini söyledi. Voleybol, basketbol, badminton, jimnastik, masa tenisi, yüzme, halk oyunları, atıcılık başta olmak üzere 30 farklı branşta kurslar verildiğini belirten Aslan, yaz okulu kurslarına 16 bin 170 çocuk ve gencin katıldığını belirtti.Yaklaşık 2 ay süren kursların ardından Arslan şunları söyledi:"Kurslarımız farklı spor salonları ve sahalarında verildi. En fazla katılım futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, badminton kurslarına oldu. Aynı zamanda yaz spor okulları kapsamında 'herkes için spor, yaşam boyu spor ve koşabiliyorken koş' etkinlikleri de gerçekleştirildi. Kurslarımız gelecek yıllarda artan bir tempoda devam edecek."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Emre Aslan, bu yıl yaz spor okullarından 16 bin 170 çocuk ve gencin yararlandığını söyledi.Aslan,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Emre Aslan, bu yıl yaz spor okullarından 16 bin 170 çocuk ve gencin yararlandığını söyledi.

Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okulların kapanmasıyla başlayan yaz okullarının 5 Eylül'de sona erdiğini söyledi.

Voleybol, basketbol, badminton, jimnastik, masa tenisi, yüzme, halk oyunları, atıcılık başta olmak üzere 30 farklı branşta kurslar verildiğini belirten Aslan, yaz okulu kurslarına 16 bin 170 çocuk ve gencin katıldığını belirtti.

Yaklaşık 2 ay süren kursların ardından Arslan şunları söyledi:

"Kurslarımız farklı spor salonları ve sahalarında verildi. En fazla katılım futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, badminton kurslarına oldu. Aynı zamanda yaz spor okulları kapsamında 'herkes için spor, yaşam boyu spor ve koşabiliyorken koş' etkinlikleri de gerçekleştirildi. Kurslarımız gelecek yıllarda artan bir tempoda devam edecek."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.