pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gülşehri Belediyesi’ne İtfaiye Aracı

28.08.2017 - 17:03, Güncelleme: 28.08.2017 - 17:03
 

Gülşehri Belediyesi’ne İtfaiye Aracı

YOZGAT (AA) - Sorgun’un Gülşehri Belediyesi itfaiye aracına kavuştu. Gülşehri Belediye Başkanı Cemalettin Bakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada,...

YOZGAT (AA) - Sorgun’un Gülşehri Belediyesi itfaiye aracına kavuştu. Gülşehri Belediye Başkanı Cemalettin Bakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni aracın Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe edildiğini ifade etti.Belediye olarak yeni bir itfaiye aracına çok ihtiyaçları olduğunu belirten Bakır, bu ihtiyaçlarının Belediyeler Birliği tarafından karşılandığını söyledi. Belediyeler Birliğine itfaiye aracı talebinde bulunduklarını anlatan Bakır, "Talebimiz uygun bulundu ve belediyemize portatif merdivenli yeni bir itfaiye aracı bağışlandı. Bundan böyle gerek arazide olsun, gerekse yerleşim yerlerinde olsun çıkacak yangınlara anında müdahale edebileceğiz. Belediyeler Birliği yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum." dedi.
YOZGAT (AA) - Sorgun’un Gülşehri Belediyesi itfaiye aracına kavuştu. Gülşehri Belediye Başkanı Cemalettin Bakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada,...

YOZGAT (AA) - Sorgun’un Gülşehri Belediyesi itfaiye aracına kavuştu.

Gülşehri Belediye Başkanı Cemalettin Bakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni aracın Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe edildiğini ifade etti.

Belediye olarak yeni bir itfaiye aracına çok ihtiyaçları olduğunu belirten Bakır, bu ihtiyaçlarının Belediyeler Birliği tarafından karşılandığını söyledi.

Belediyeler Birliğine itfaiye aracı talebinde bulunduklarını anlatan Bakır, "Talebimiz uygun bulundu ve belediyemize portatif merdivenli yeni bir itfaiye aracı bağışlandı. Bundan böyle gerek arazide olsun, gerekse yerleşim yerlerinde olsun çıkacak yangınlara anında müdahale edebileceğiz. Belediyeler Birliği yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.