pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sorgun Lisesi Mezunları Buluştu

28.08.2017 - 16:53, Güncelleme: 28.08.2017 - 16:53
 

Sorgun Lisesi Mezunları Buluştu

YOZGAT (AA) - Sorgun Lisesinden 1980'li yıllarda mezun olan öğrenciler ile o dönemde görev yapan öğretmenler bir araya gelerek hasret giderdi. Sorgun Termal...

YOZGAT (AA) - Sorgun Lisesinden 1980'li yıllarda mezun olan öğrenciler ile o dönemde görev yapan öğretmenler bir araya gelerek hasret giderdi. Sorgun Termal Tesislerde düzenlenen yemekte bir araya gelen mezunlar, eski günleri yad etti. Sorgun Lisesi mezunlarından Mustafa Aksoy, Hasan Arslan ve Yaşar Çalışkan’ın düzenlediği buluşmada, katılımcılar okul hatıralarını anlatıp görüş ve düşüncelerini dile getirdi. Buluşmanın açış konuşmasını yapan Ziraat Bankası Yozgat Şubesi Müdürü Mustafa Aksoy, ikincisi düzenlenen Sorgun Lisesi Mezunları Buluşmasına iştirak eden mezunlara ve o dönem lisede görev yapan öğretmenlere teşekkür etti. Aksoy, bu geleneği gelecek yıllarda da sürdüreceklerini söyledi.Bozok Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü Öğretim Görevlisi Hasan Arslan ise Sorgun Lisesi mezunlarını bir araya getirmekten büyük memnuniyet duyduklarını, toplantının samimi güzel bir ortamda geçtiğini ifade etti. Eğitimci yazar Durali Doğan da Sorgun Lisesi yıllarından bahsederek, Sorgun Lisesi'nin tarihçesini anlattı. Mezun oldukları okulun isminin değiştirilmiş olmasından duydukları üzüntüyü dile getiren Doğan, "Sorgun Lisesi isminin tekrar kulanılması, lisenin ilk mezunları olarak en büyük arzumuz ve isteğimizdir. Biz kökü mazide olan atiyiz. Geçmişi olmayan kurumların, milletlerin, devletlerin geleceği de olmaz." dedi.
YOZGAT (AA) - Sorgun Lisesinden 1980'li yıllarda mezun olan öğrenciler ile o dönemde görev yapan öğretmenler bir araya gelerek hasret giderdi. Sorgun Termal...

YOZGAT (AA) - Sorgun Lisesinden 1980'li yıllarda mezun olan öğrenciler ile o dönemde görev yapan öğretmenler bir araya gelerek hasret giderdi.

Sorgun Termal Tesislerde düzenlenen yemekte bir araya gelen mezunlar, eski günleri yad etti.

Sorgun Lisesi mezunlarından Mustafa Aksoy, Hasan Arslan ve Yaşar Çalışkan’ın düzenlediği buluşmada, katılımcılar okul hatıralarını anlatıp görüş ve düşüncelerini dile getirdi.

Buluşmanın açış konuşmasını yapan Ziraat Bankası Yozgat Şubesi Müdürü Mustafa Aksoy, ikincisi düzenlenen Sorgun Lisesi Mezunları Buluşmasına iştirak eden mezunlara ve o dönem lisede görev yapan öğretmenlere teşekkür etti. Aksoy, bu geleneği gelecek yıllarda da sürdüreceklerini söyledi.

Bozok Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü Öğretim Görevlisi Hasan Arslan ise Sorgun Lisesi mezunlarını bir araya getirmekten büyük memnuniyet duyduklarını, toplantının samimi güzel bir ortamda geçtiğini ifade etti.

Eğitimci yazar Durali Doğan da Sorgun Lisesi yıllarından bahsederek, Sorgun Lisesi'nin tarihçesini anlattı.

Mezun oldukları okulun isminin değiştirilmiş olmasından duydukları üzüntüyü dile getiren Doğan, "Sorgun Lisesi isminin tekrar kulanılması, lisenin ilk mezunları olarak en büyük arzumuz ve isteğimizdir. Biz kökü mazide olan atiyiz. Geçmişi olmayan kurumların, milletlerin, devletlerin geleceği de olmaz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.