pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çinli Turizmci Kapadokya'ya Yatırım Yapacak

01.08.2017 - 17:43, Güncelleme: 01.08.2017 - 17:43
 

Çinli Turizmci Kapadokya'ya Yatırım Yapacak

NEVŞEHİR (AA) - Çin'in en büyük otel ve turizm grubu BTL Hospitality yetkilileri Kapadokya bölgesinde incelemelerde bulundu. 26 ülkede 170 oteli işleten...

NEVŞEHİR (AA) - Çin'in en büyük otel ve turizm grubu BTL Hospitality yetkilileri Kapadokya bölgesinde incelemelerde bulundu. 26 ülkede 170 oteli işleten şirketin yönetim kurulu başkanı Philip Wei'nin de içinde bulunduğu heyet, bölgede yatırım konusunda bilgi almak için Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ile bir araya geldi.Yıldız, Wei'ye el dokuma halısı hediye ederek, Türkiye'ye daha çok Çinli turist gelmesi için yapılacak çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını belirtti.Wei ise Kapadokya'ya otel yatırımı konusunda kararlı olduklarını belirtti.
NEVŞEHİR (AA) - Çin'in en büyük otel ve turizm grubu BTL Hospitality yetkilileri Kapadokya bölgesinde incelemelerde bulundu. 26 ülkede 170 oteli işleten...

NEVŞEHİR (AA) - Çin'in en büyük otel ve turizm grubu BTL Hospitality yetkilileri Kapadokya bölgesinde incelemelerde bulundu.

26 ülkede 170 oteli işleten şirketin yönetim kurulu başkanı Philip Wei'nin de içinde bulunduğu heyet, bölgede yatırım konusunda bilgi almak için Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ile bir araya geldi.

Yıldız, Wei'ye el dokuma halısı hediye ederek, Türkiye'ye daha çok Çinli turist gelmesi için yapılacak çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Wei ise Kapadokya'ya otel yatırımı konusunda kararlı olduklarını belirtti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.