pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kültepe'deki Kazı Çalışmaları

01.08.2017 - 17:38, Güncelleme: 01.08.2017 - 17:38
 

Kültepe'deki Kazı Çalışmaları

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi, Kültepe'deki kazı çalışmalarının desteklenmesi için protokol imzaladı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi, Kültepe'deki kazı çalışmalarının desteklenmesi için protokol imzaladı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2014 yılında UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ne kabul edilen Kültepe-Kaniş-Karum örenyeri kazı çalışmalarının desteklenmesi için Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan ile Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Kazı Başkanı Prof. Dr. Fikri Kulakoğlu arasında protokol imzalandı. Protokol kapsamında kazı çalışmalarının daha hızlı ilerleyebilmesi için Büyükşehir Belediyesi destek verecek. Verilecek destekle, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in çok önem verdiği Kültepe'deki kazı çalışmaları hız kazanacak ve önemli bilim adamlarını bir araya getiren Uluslararası Kültepe toplantısı çok daha kapsamlı gerçekleştirilecek.
KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi, Kültepe'deki kazı çalışmalarının desteklenmesi için protokol imzaladı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi, Kültepe'deki kazı çalışmalarının desteklenmesi için protokol imzaladı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2014 yılında UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ne kabul edilen Kültepe-Kaniş-Karum örenyeri kazı çalışmalarının desteklenmesi için Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan ile Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Kazı Başkanı Prof. Dr. Fikri Kulakoğlu arasında protokol imzalandı.

Protokol kapsamında kazı çalışmalarının daha hızlı ilerleyebilmesi için Büyükşehir Belediyesi destek verecek.

Verilecek destekle, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in çok önem verdiği Kültepe'deki kazı çalışmaları hız kazanacak ve önemli bilim adamlarını bir araya getiren Uluslararası Kültepe toplantısı çok daha kapsamlı gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.