pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

13.07.2017 - 13:48, Güncelleme: 13.07.2017 - 13:48
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

KONYA(AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde sivil toplum kuruluşları 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı nedeniyle ortak açıklama yaptı. Seydişehir...

KONYA(AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde sivil toplum kuruluşları 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı nedeniyle ortak açıklama yaptı. Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük, Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'u asla unutmayacak ve unutturmayacaklarını söyledi.Demokrasi sevdalısı kuruluşlar olarak bu açıklamayı 81 ille aynı anda yaptıklarını belirten Küçük, "Tarihimizin en zor günlerinden biri olan 15 Temmuz'un yıl dönümüne giriyoruz. İki hafta boyunca farklı etkinliklerle hazırladığımız afişlerle ülkenin tamamında 15 Temmuz ruhunu canlı tutacağız. 15 Temmuz'u unutmayacağız ve unutturmayacağız." dedi.Basın toplantısına Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve 22 sivil toplum örgütü başkanı katıldı.
KONYA(AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde sivil toplum kuruluşları 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı nedeniyle ortak açıklama yaptı. Seydişehir...

KONYA(AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde sivil toplum kuruluşları 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı nedeniyle ortak açıklama yaptı.

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük, Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'u asla unutmayacak ve unutturmayacaklarını söyledi.

Demokrasi sevdalısı kuruluşlar olarak bu açıklamayı 81 ille aynı anda yaptıklarını belirten Küçük, "Tarihimizin en zor günlerinden biri olan 15 Temmuz'un yıl dönümüne giriyoruz. İki hafta boyunca farklı etkinliklerle hazırladığımız afişlerle ülkenin tamamında 15 Temmuz ruhunu canlı tutacağız. 15 Temmuz'u unutmayacağız ve unutturmayacağız." dedi.

Basın toplantısına Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve 22 sivil toplum örgütü başkanı katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.