pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Gül'den Köyleri Ziyaret Etti

10.07.2017 - 19:18, Güncelleme: 10.07.2017 - 19:18
 

Vali Gül'den Köyleri Ziyaret Etti

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, merkeze bağlı Aylı köyü ile Ulaş ilçesine bağlı Baharözü köyünü ziyaret etti. Sivas İl Özel İdaresinden yapılan...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, merkeze bağlı Aylı köyü ile Ulaş ilçesine bağlı Baharözü köyünü ziyaret etti. Sivas İl Özel İdaresinden yapılan açıklamaya göre, merkeze bağlı Aylı köyü ile Ulaş ilçesine bağlı Baharözü köyünü ziyaret eden Vali Gül, köylerde özel idare tarafından yürütülen çalışmaları inceledi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya'dan çalışmalar hakkında bilgi alan Gül, şu değerlendirmelerde bulundu: "Baharözü köyümüze Sivas geneline yapılan 58 halı sahadan bir tanesi yapılıyor. Halı sahanın inşaatını ziyaret ettik. İnşallah 15 gün içerisinde bitecek. Ayrıca eski belediye binası da okula dönüştürülüyor. Onun tadilatı ile ilgili çalışmalar da devam ediyor. Baharözü ile Aylı köyü arasındaki 5 kilometrelik yolun asfaltı ise bitiyor." Gül, şehirde hangi imkan varsa köylerde de onun olmasını arzu ettiklerini ifade ederek, şunları kaydetti: “İnşallah imkanlar el verdiği sürece Sivas İl Özel İdaremiz köylerin bu ihtiyaçlarını karşılayacak. Başta Milli Eğitim Bakanımız olmak üzere vekillerimizin, köylerimizin standartlarının yükseltilmesi ile ilgili ciddi katkıları var. Bizler de kamu görevlileri olarak bu katkıları vatandaşın memnuniyeti noktasında kullanıyoruz. Ben başta Bakanımız İsmet Yılmaz olmak üzere, vekillerimize, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimize ve tüm ekibine teşekkür ediyorum.”Vali Davut Gül’e ziyaretleri sırasında Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz da eşlik etti.
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, merkeze bağlı Aylı köyü ile Ulaş ilçesine bağlı Baharözü köyünü ziyaret etti. Sivas İl Özel İdaresinden yapılan...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, merkeze bağlı Aylı köyü ile Ulaş ilçesine bağlı Baharözü köyünü ziyaret etti.

Sivas İl Özel İdaresinden yapılan açıklamaya göre, merkeze bağlı Aylı köyü ile Ulaş ilçesine bağlı Baharözü köyünü ziyaret eden Vali Gül, köylerde özel idare tarafından yürütülen çalışmaları inceledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya'dan çalışmalar hakkında bilgi alan Gül, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Baharözü köyümüze Sivas geneline yapılan 58 halı sahadan bir tanesi yapılıyor. Halı sahanın inşaatını ziyaret ettik. İnşallah 15 gün içerisinde bitecek. Ayrıca eski belediye binası da okula dönüştürülüyor. Onun tadilatı ile ilgili çalışmalar da devam ediyor. Baharözü ile Aylı köyü arasındaki 5 kilometrelik yolun asfaltı ise bitiyor."

Gül, şehirde hangi imkan varsa köylerde de onun olmasını arzu ettiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

“İnşallah imkanlar el verdiği sürece Sivas İl Özel İdaremiz köylerin bu ihtiyaçlarını karşılayacak. Başta Milli Eğitim Bakanımız olmak üzere vekillerimizin, köylerimizin standartlarının yükseltilmesi ile ilgili ciddi katkıları var. Bizler de kamu görevlileri olarak bu katkıları vatandaşın memnuniyeti noktasında kullanıyoruz. Ben başta Bakanımız İsmet Yılmaz olmak üzere, vekillerimize, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimize ve tüm ekibine teşekkür ediyorum.”

Vali Davut Gül’e ziyaretleri sırasında Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.