pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gölova Merkezinin Yolu Asfaltlandı

10.07.2017 - 19:03, Güncelleme: 10.07.2017 - 19:03
 

Gölova Merkezinin Yolu Asfaltlandı

SİVAS (AA) - Gölova ilçesi merkezindeki Cumhuriyet Caddesi'nde asfaltlama çalışması başlatıldı. Gölova Belediye Başkanı İbrahim Yenidünya, Cumhuriyet...

SİVAS (AA) - Gölova ilçesi merkezindeki Cumhuriyet Caddesi'nde asfaltlama çalışması başlatıldı. Gölova Belediye Başkanı İbrahim Yenidünya, Cumhuriyet Caddesi'nde devam eden çalışmaları inceledi. Amaçlarının Gölova halkına güzel hizmetler bırakmak olduğunu kaydeden Yenidünya, şunları kaydetti: “Çarşı merkezimizdeki Cumhuriyet Caddesi yolunda çalışmamız başladı. Allah nasip ederse cuma gününe kadar bitecek. İlçemize yakışan güzel ve tertemiz cadde olacak. Bizleri kırmayarak yolun yapılması için talimatlarını veren Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’a, desteklerini esirgemeyen Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz’a, AK Parti Sivas milletvekillerimize, Karayolları Bölge Müdürümüze ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Cenabı Allah emeği geçen herkesten razı olsun. İnşallah güzel hizmetlerimiz ve güzel yollarımız ile Gölova halkına güzel hizmetler sunmuş olacağız. Yapılan hizmetlerde vatandaşlara vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayıda özür dileriz."
SİVAS (AA) - Gölova ilçesi merkezindeki Cumhuriyet Caddesi'nde asfaltlama çalışması başlatıldı. Gölova Belediye Başkanı İbrahim Yenidünya, Cumhuriyet...

SİVAS (AA) - Gölova ilçesi merkezindeki Cumhuriyet Caddesi'nde asfaltlama çalışması başlatıldı.

Gölova Belediye Başkanı İbrahim Yenidünya, Cumhuriyet Caddesi'nde devam eden çalışmaları inceledi.

Amaçlarının Gölova halkına güzel hizmetler bırakmak olduğunu kaydeden Yenidünya, şunları kaydetti:

“Çarşı merkezimizdeki Cumhuriyet Caddesi yolunda çalışmamız başladı. Allah nasip ederse cuma gününe kadar bitecek. İlçemize yakışan güzel ve tertemiz cadde olacak. Bizleri kırmayarak yolun yapılması için talimatlarını veren Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’a, desteklerini esirgemeyen Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz’a, AK Parti Sivas milletvekillerimize, Karayolları Bölge Müdürümüze ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Cenabı Allah emeği geçen herkesten razı olsun. İnşallah güzel hizmetlerimiz ve güzel yollarımız ile Gölova halkına güzel hizmetler sunmuş olacağız. Yapılan hizmetlerde vatandaşlara vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayıda özür dileriz."

Gölova Merkezinin Yolu Asfaltlandı

Gölova Merkezinin Yolu Asfaltlandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.