pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kocasinan'da Mesire Alanı Çalışmaları

03.07.2017 - 16:43, Güncelleme: 03.07.2017 - 16:43
 

Kocasinan'da Mesire Alanı Çalışmaları

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesinin mesire alanı çalışmaları devam ediyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, sosyal hayatı renklendirmek ve alternatifleri...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesinin mesire alanı çalışmaları devam ediyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, sosyal hayatı renklendirmek ve alternatifleri artırmak için Barsama Mesire Alanı Projesi çalışmaları sürüyor. Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada, Barsama Mahallesi’nde yeşilin ve suyun bir arada olduğu yeni bir mesire alanını şehre kazandırdıklarını belirtti.Barsama Mesire Alanı'nın kentin sosyal hayatına renk katacağını ifade eden Çolaybayrakdar, şunları kaydetti:''7’den 70’e her kesime hitap edecek alanda, 5 bin metrekare kilit parke yaya yolu, 85 kamelya ve piknik masası, yürüyüş yolları ve otopark, 15 Osmanlı Çeşmesi ve çocuklara özel oyun parkları gibi imkanlar oluşturacağız. Barsama, daha güzel bir çehreye kavuşacak."
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesinin mesire alanı çalışmaları devam ediyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, sosyal hayatı renklendirmek ve alternatifleri...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesinin mesire alanı çalışmaları devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, sosyal hayatı renklendirmek ve alternatifleri artırmak için Barsama Mesire Alanı Projesi çalışmaları sürüyor.

Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada, Barsama Mahallesi’nde yeşilin ve suyun bir arada olduğu yeni bir mesire alanını şehre kazandırdıklarını belirtti.

Barsama Mesire Alanı'nın kentin sosyal hayatına renk katacağını ifade eden Çolaybayrakdar, şunları kaydetti:

''7’den 70’e her kesime hitap edecek alanda, 5 bin metrekare kilit parke yaya yolu, 85 kamelya ve piknik masası, yürüyüş yolları ve otopark, 15 Osmanlı Çeşmesi ve çocuklara özel oyun parkları gibi imkanlar oluşturacağız. Barsama, daha güzel bir çehreye kavuşacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.