pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Motosikletler Denetlendi

03.07.2017 - 16:38, Güncelleme: 03.07.2017 - 16:38
 

Kırşehir'de Motosikletler Denetlendi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince il genelinde yapılan uygulama kapsamında 44 motosiklet ve sürücüsü...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince il genelinde yapılan uygulama kapsamında 44 motosiklet ve sürücüsü kontrol edildi.Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince kent merkezinde ve ilçelerde eş zamanlı yapılan uygulama kapsamında, motosikletlere yönelik denetim yapıldı.Kent merkezi ve ilçelerde 44 motosiklet ve sürücüsünün denetlendiği uygulamada, 11 motosiklet sürücüsüne çeşitli nedenlerden toplam 13 bin 206 lira cezai işlem uygulandı. Denetimlerde 1 motosiklet de trafikten men edildi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince il genelinde yapılan uygulama kapsamında 44 motosiklet ve sürücüsü...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince il genelinde yapılan uygulama kapsamında 44 motosiklet ve sürücüsü kontrol edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince kent merkezinde ve ilçelerde eş zamanlı yapılan uygulama kapsamında, motosikletlere yönelik denetim yapıldı.

Kent merkezi ve ilçelerde 44 motosiklet ve sürücüsünün denetlendiği uygulamada, 11 motosiklet sürücüsüne çeşitli nedenlerden toplam 13 bin 206 lira cezai işlem uygulandı.

Denetimlerde 1 motosiklet de trafikten men edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.