pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı Müftülüğü İftar Düzenledi

20.06.2017 - 10:03, Güncelleme: 20.06.2017 - 10:03
 

Beypazarı Müftülüğü İftar Düzenledi

ANKARA (AA) - Beypazarı Müftülüğü, Yatılı Bölge Hafızlık Kur'an Kursunda iftar düzenledi. Ayvaşık Mahallesi'ndeki kursta verilen iftara, Kaymakam Kadir...

ANKARA (AA) - Beypazarı Müftülüğü, Yatılı Bölge Hafızlık Kur'an Kursunda iftar düzenledi. Ayvaşık Mahallesi'ndeki kursta verilen iftara, Kaymakam Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Hasan Acar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bilgiç, İlçe Müftüsü Abdulmuttalip Pese, iş adamları, muhtarlar, din görevlileri ve bazı okul müdürleri ile kursta eğitim gören öğrenciler katıldı. İlçe Müftüsü Pese, iftarda yaptığı konuşmada, kursta 36 öğrencinin eğitim gördüğünü ve kursun birçok giderinin hayırseverlerce karşılandığını belirterek, "Allah onlardan razı olsun. Böylesi güzel bir mekanın Beypazarı'na kazandırılmasında ve yapılmasında ciddi anlamda desteklerini esirgemeyen Beypazarı halkına teşekkür ediyorum. Halkın desteğiyle Kur'an bülbüllerinin yetişeceği böylesi güzel bir mekan Beypazarı’na kazandırılmış oldu. Buradan bir süre sonra hafızlarımız çıkacak." dedi.
ANKARA (AA) - Beypazarı Müftülüğü, Yatılı Bölge Hafızlık Kur'an Kursunda iftar düzenledi. Ayvaşık Mahallesi'ndeki kursta verilen iftara, Kaymakam Kadir...

ANKARA (AA) - Beypazarı Müftülüğü, Yatılı Bölge Hafızlık Kur'an Kursunda iftar düzenledi.

Ayvaşık Mahallesi'ndeki kursta verilen iftara, Kaymakam Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Hasan Acar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bilgiç, İlçe Müftüsü Abdulmuttalip Pese, iş adamları, muhtarlar, din görevlileri ve bazı okul müdürleri ile kursta eğitim gören öğrenciler katıldı.

İlçe Müftüsü Pese, iftarda yaptığı konuşmada, kursta 36 öğrencinin eğitim gördüğünü ve kursun birçok giderinin hayırseverlerce karşılandığını belirterek, "Allah onlardan razı olsun. Böylesi güzel bir mekanın Beypazarı'na kazandırılmasında ve yapılmasında ciddi anlamda desteklerini esirgemeyen Beypazarı halkına teşekkür ediyorum. Halkın desteğiyle Kur'an bülbüllerinin yetişeceği böylesi güzel bir mekan Beypazarı’na kazandırılmış oldu. Buradan bir süre sonra hafızlarımız çıkacak." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.