pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Güney, İmam Hatiplilerle İftarda Buluştu

20.06.2017 - 10:03, Güncelleme: 20.06.2017 - 10:03
 

Başkan Güney, İmam Hatiplilerle İftarda Buluştu

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kızılcahamam İmam Hatipliler Platformu üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Bir restoranda...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kızılcahamam İmam Hatipliler Platformu üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Bir restoranda düzenlenen iftara, Kaymakam Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, AK Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Yıldız ile İmam Hatipliler Platformu üyeleri katıldı.İftarın ardından konuşan Güney, ramazan ayının önemine dikkati çekerek, programa katılanlara teşekkür etti.Güney daha sonra platforma üyeleriyle sohbet ederek, fikir alışverişinde bulundu.
ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kızılcahamam İmam Hatipliler Platformu üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Bir restoranda...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kızılcahamam İmam Hatipliler Platformu üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bir restoranda düzenlenen iftara, Kaymakam Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, AK Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Yıldız ile İmam Hatipliler Platformu üyeleri katıldı.

İftarın ardından konuşan Güney, ramazan ayının önemine dikkati çekerek, programa katılanlara teşekkür etti.

Güney daha sonra platforma üyeleriyle sohbet ederek, fikir alışverişinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.