pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sorgun'da Dar Gelirli Engellilere Gıda Yardımı

08.06.2017 - 14:58, Güncelleme: 08.06.2017 - 14:58
 

Sorgun'da Dar Gelirli Engellilere Gıda Yardımı

YOZGAT (AA) - Sorgun Engelliler Umut Derneği, ramazan ayı dolayısıyla dar gelirli üyelerine gıda yardımında bulundu. Dernek Başkanı Süleyman Özdemir,...

YOZGAT (AA) - Sorgun Engelliler Umut Derneği, ramazan ayı dolayısıyla dar gelirli üyelerine gıda yardımında bulundu. Dernek Başkanı Süleyman Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, dernek olarak her yıl olduğu gibi bu ramazan ayında da üyelerinin yanında olduklarını belirtti.Dar gelirli dernek üyelerine goda yardımı yaptıklarını dile getiren Özdemir, şunları kaydetti: "İlçedeki esnaflarımızdan bazıları derneğimize ramazan kolisi, bazıları da para yardımında bulundular. Biz bu paralarla gıda kolileri hazırladık ve daha önce belirlediğimiz ailelere dağıtıma başladık. Şu ana kadar 15 aileye dağıttık. Belirlenen diğer ailelerin gelmesini bekliyoruz. Derneğimize gelen aileler kolilerini kendi olanaklarıyla evlerine götüremezlerse derneğimiz tarafından araç temin edilerek evlerine gönderiliyor." Özdemir, yine bir tekstil firması tarafından bağışta bulunulan giysilerin de ihtiyacı olan ailelere dağıtıldığını sözlerine ekledi.
YOZGAT (AA) - Sorgun Engelliler Umut Derneği, ramazan ayı dolayısıyla dar gelirli üyelerine gıda yardımında bulundu. Dernek Başkanı Süleyman Özdemir,...

YOZGAT (AA) - Sorgun Engelliler Umut Derneği, ramazan ayı dolayısıyla dar gelirli üyelerine gıda yardımında bulundu.

Dernek Başkanı Süleyman Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, dernek olarak her yıl olduğu gibi bu ramazan ayında da üyelerinin yanında olduklarını belirtti.

Dar gelirli dernek üyelerine goda yardımı yaptıklarını dile getiren Özdemir, şunları kaydetti:

"İlçedeki esnaflarımızdan bazıları derneğimize ramazan kolisi, bazıları da para yardımında bulundular. Biz bu paralarla gıda kolileri hazırladık ve daha önce belirlediğimiz ailelere dağıtıma başladık. Şu ana kadar 15 aileye dağıttık. Belirlenen diğer ailelerin gelmesini bekliyoruz. Derneğimize gelen aileler kolilerini kendi olanaklarıyla evlerine götüremezlerse derneğimiz tarafından araç temin edilerek evlerine gönderiliyor."

Özdemir, yine bir tekstil firması tarafından bağışta bulunulan giysilerin de ihtiyacı olan ailelere dağıtıldığını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.