pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Toyota'dan Lys Esnasında "Korna Çalma" Çağrısı

Spor 08.06.2017 - 14:48, Güncelleme: 08.06.2017 - 14:48
 

Toyota'dan Lys Esnasında "Korna Çalma" Çağrısı

Toyota, 10-11 Haziran'da düzenlenecek LYS esnasında trafikteki sürücüleri "korna çalmamaya" davet etti

İSTANBUL (AA) - Toyota, 10-11 Haziran'da düzenlenecek Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) esnasında trafikteki sürücüleri "korna çalmamaya" davet etti.Şirketten yapılan açıklamada, Toyota, 2 yıl önce başlattığı "Korna Çalma Huzurumu Çalma" sosyal sorumluluk projesi kapsamında tüm sürücülere bu kez de "4 Korna Bir Doğruyu Götürmesin" çağrısında bulunduğu aktarıldı.Toyota'nın sınav süresi boyunca sürücüleri gereksiz korna çalmamaya ve daha fazla duyarlı olmaya davet ettiği belirtilen açıklamada, bir medeniyet ölçüsü olarak görülen korna sesiyle ilgili çalışmaların tüm mecralarda sürdürüldüğü, özellikle sınava giren gençlerin korna sesiyle dikkatlerinin dağılmaması için azami çaba gösterilmesi gerektiği kaydedildi.Açıklamada, toplumun genelinde farkındalık yaratılması amaçlanan projenin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da desteklendiği belirtilerek, "Çevresel bir sorun olarak görülen ve insan sağlığına olumsuz etkilerinin yanında, toplumların gelişmişlik seviyesiyle doğru orantılı bir konu olduğuna dikkat çekilen 'Korna Çalma Huzurumu Çalma' sosyal sorumluluk projesi birçok kamu ve özel kuruluş tarafından da destekleniyor." denildi.
Toyota, 10-11 Haziran'da düzenlenecek LYS esnasında trafikteki sürücüleri "korna çalmamaya" davet etti

İSTANBUL (AA) - Toyota, 10-11 Haziran'da düzenlenecek Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) esnasında trafikteki sürücüleri "korna çalmamaya" davet etti.

Şirketten yapılan açıklamada, Toyota, 2 yıl önce başlattığı "Korna Çalma Huzurumu Çalma" sosyal sorumluluk projesi kapsamında tüm sürücülere bu kez de "4 Korna Bir Doğruyu Götürmesin" çağrısında bulunduğu aktarıldı.

Toyota'nın sınav süresi boyunca sürücüleri gereksiz korna çalmamaya ve daha fazla duyarlı olmaya davet ettiği belirtilen açıklamada, bir medeniyet ölçüsü olarak görülen korna sesiyle ilgili çalışmaların tüm mecralarda sürdürüldüğü, özellikle sınava giren gençlerin korna sesiyle dikkatlerinin dağılmaması için azami çaba gösterilmesi gerektiği kaydedildi.

Açıklamada, toplumun genelinde farkındalık yaratılması amaçlanan projenin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da desteklendiği belirtilerek, "Çevresel bir sorun olarak görülen ve insan sağlığına olumsuz etkilerinin yanında, toplumların gelişmişlik seviyesiyle doğru orantılı bir konu olduğuna dikkat çekilen 'Korna Çalma Huzurumu Çalma' sosyal sorumluluk projesi birçok kamu ve özel kuruluş tarafından da destekleniyor." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.