pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaman Tso'dan Ramazan Yardımı

07.06.2017 - 17:58, Güncelleme: 07.06.2017 - 17:58
 

Kaman Tso'dan Ramazan Yardımı

Kaman'da 800 aileye yardım çeki dağıtıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), ilçede ihtiyaç sahibi 800 aileye 50'şer liralık hediye çeki dağıttı.TSO üyelerine verilen gıda çeklerinin ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasına başlandı.Kaman TSO Başkanı Nurettin Can, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2001 yılından itibaren geleneksel hale getirilen ramazan yardımlarının artık hediye çeki halinde takdim edildiğini söyledi.TSO Başkanı Can, "Odamız üyelerinin tanıdığı ya da etrafında tespit ettiği ihtiyaç sahiplerine ulaştırması amacıyla hazırlattığımız ve üzerilerinde fiyatı ile gıda maddesi alacağı firmanın adı yazılı olan çekleri yerlerine ulaştırmaları için yine üyelerimize teslim ettik. İnanıyorum ki şu zor günlerde bu yardımlar yerine fazlasıyla ulaşacaktır." diye konuştu.
Kaman'da 800 aileye yardım çeki dağıtıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), ilçede ihtiyaç sahibi 800 aileye 50'şer liralık hediye çeki dağıttı.

TSO üyelerine verilen gıda çeklerinin ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasına başlandı.

Kaman TSO Başkanı Nurettin Can, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2001 yılından itibaren geleneksel hale getirilen ramazan yardımlarının artık hediye çeki halinde takdim edildiğini söyledi.

TSO Başkanı Can, "Odamız üyelerinin tanıdığı ya da etrafında tespit ettiği ihtiyaç sahiplerine ulaştırması amacıyla hazırlattığımız ve üzerilerinde fiyatı ile gıda maddesi alacağı firmanın adı yazılı olan çekleri yerlerine ulaştırmaları için yine üyelerimize teslim ettik. İnanıyorum ki şu zor günlerde bu yardımlar yerine fazlasıyla ulaşacaktır." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.