pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'nda Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

07.06.2017 - 17:53, Güncelleme: 07.06.2017 - 17:53
 

Beypazarı'nda Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde şehitler için Mevlit okutuldu.İlçedeki Kurşunlu Camisinde okutulan Mevlit programına ilçe Jandarma Komutanı Kıdemli...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde şehitler için Mevlit okutuldu.İlçedeki Kurşunlu Camisinde okutulan Mevlit programına ilçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Hasan Acar, ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici, Beypazarı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sopçalan Mahalle Muhtarı Nuri Arcaklıoğlu, çeşitli kurumların yöneticileri ile muhtarların yanı sıra çık sayıda vatandaş katıldı.Mevlit, Kurşunlu Cami İmam Hatibi Mehmet Çakır ve diğer din görevlilerinin katılımıyla okundu.Mahalle Muhtarı Arcaklıoğlu, "Şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Bu güzel günlerde onları dua ile analım istedik." dedi.
ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde şehitler için Mevlit okutuldu.İlçedeki Kurşunlu Camisinde okutulan Mevlit programına ilçe Jandarma Komutanı Kıdemli...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde şehitler için Mevlit okutuldu.

İlçedeki Kurşunlu Camisinde okutulan Mevlit programına ilçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Hasan Acar, ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici, Beypazarı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sopçalan Mahalle Muhtarı Nuri Arcaklıoğlu, çeşitli kurumların yöneticileri ile muhtarların yanı sıra çık sayıda vatandaş katıldı.

Mevlit, Kurşunlu Cami İmam Hatibi Mehmet Çakır ve diğer din görevlilerinin katılımıyla okundu.

Mahalle Muhtarı Arcaklıoğlu, "Şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Bu güzel günlerde onları dua ile analım istedik." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.